ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Βοσκόπουλος - Γκερέκου: Χωρίζουν μετά από 16 χρόνια γάμου και ένα παιδί!!!

Ένα ακόμα διαζύγιο, έσκασε σαν βόμβα στην Ελληνική showbiz, καθώς σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου, βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με άρθρο του... περιοδικού "Ciao", ο Τόλης Βοσκόπουλος και Άντζελα Γκερέκου μένουν χωριστά εδώ και αρκετούς μήνες, εκείνος στη Γλυφάδα και εκείνη στην Κέρκυρα, γεγονός που ενισχύει τις φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού.
Έπειτα από 16 χρόνια γάμου και ένα παιδί, το ζευγάρι πλέον ζει χωριστά εδώ και μήνες, σύμφωνα πάντα με όσα δήλωσαν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός τους τόσο στο περιοδικό, όσο και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
Επίσης το διάσημο ζευγάρι σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο του τραγουδιστή δεν πέρασε μαζί τις καλοκαιρινές του διακοπές. Πληροφορίες λένε πως οι τριγμοί στο γάμο και οι δικαστικές περιπέτειες του τραγουδιστή για τα χρέη στην εφορία, δεν άργησαν να φέρουν τον χωρισμό.
Πάντως, άτομα από το περιβάλλον της Άντζελα Γκερέκου διαψεύδουν τις φήμες και τονίζουν ότι η Άντζελα όντως περνάει πολύ χρόνο στην Κέρκυρα, λόγω όμως υποχρεώσεων.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: