ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Σοκ στα Γρεβενά! Έμπορος ξυλείας προωθεί την πραμάτεια του με γυμνή φωτογράφιση! (+18)

Ο χειμώνας έρχεται ολοταχώς και φέτος μας φοβίζει περισσότερο από ποτέ. Με τα λεφτά να είναι λίγα και την τιμή του πετρελαίου στα ύψη, οι Έλληνες σκέφτονται εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης. Από ότι φαίνεται πολλοί θα χρησιμοποιήσουν το τζάκι που διαθέτουν στο σπίτι τους ως αποκλειστικό μέσο για να ζεστάνουν λιγάκι το κοκαλάκι τους.
Γι' αυτό τα...

ξύλα φέτος θα έχουν μεγαλύτερη ζήτηση από κάθε άλλη χρονιά. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για τη βόρεια Ελλάδα, όπου το κρύο είναι πιο δριμύ και οι ανάγκες μεγαλύτερες. Από ότι πληροφορούμαστε, ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους εμπόρους ξυλείας, στη Μακεδονία κυρίως, είναι έντονος και υπάρχουν φορές που ξεπερνάει τα όρια του θεμιτού. Η πιο συνηθισμένη πρακτική είναι η παράνομη υλοτομία, αλλά έχει περιοριστεί κάπως λόγω των διαρκών ελέγχων των κατά τόπους δασαρχείων.

Ωστόσο, το πολυμήχανο ελληνικό μυαλό δεν σταματάει να κατεβάζει πρωτότυπες ιδέες. Έτσι λοιπόν, ένας έμπορος ξυλείας από τα Γρεβενά αποφάσισε να διαφημίσει με έναν διαφορετικό τρόπο το εμπόρευμά του και να κατατροπώσει τον ανταγωνισμό. Προσέλαβε ένα πανέμορφο μοντέλο και έναν επαγγελματία φωτογράφο και τους ζήτησε να κάνουν μια αισθησιακή φωτογράφιση μπροστά στις ντάνες με τα κομμένα ξύλα που έχει προς πώληση.

Το αποτέλεσμα, όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, είναι κάτι παραπάνω από θεσπέσιο. Μόνο που δεν ξέρουμε αν το βλέμμα των καταναλωτών θα σταθεί στα ξύλα ή στο θεϊκό κορμί του μοντέλου. Το σίγουρο είναι πως, από τη στιγμή που διαδόθηκε το νέο (άλλωστε τα Γρεβενά δεν είναι και καμιά μεγαλούπολη) η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη και ψάχνει να βρει ποιος είναι ο επιχειρηματίας που είχε αυτή την πρωτότυπη ιδέα. Δεν ξέρουμε, όμως, αν τον ψάχνουν για να τον συγχαρούν ή για να αγοράσουν ξύλα...

Δείτε τις φωτο  εδώ   (προσοχή +18)
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: