ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Στα «μαχαίρια» Θάνου - Δεβετζή μετά από 18 χρόνια φιλίας - Τι συνέβη

Μετά απο 18 ολόκληρα χρόνια διαλύθηκε η πολύ δυνατή φιλία της Κατερίνας Θάνου και της Πηγής Δεβετζή.
Όπως αναφέρει η Espresso, όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν... ανακοινώθηκε ο γάμος της Κατερίνας Θάνου με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Οι δύο αθλήτριες είχαν ήδη κόψει κάθε επαφή και αιτία φαίνεται πως είναι η απόσταση που άρχισε να παίρνει η Κατερίνα Θάνου από την Πηγή Δεβετζή όταν η δεύτερη τη χρειαζόταν στο πλευρό της. Ήταν η περίοδος που η Πηγή Δεβετζή πέρασε αρκετές δύσκολες στιγμές, με τον θάνατο του πατέρα της.
«Με την Κατερίνα έχω να μιλήσω πολλούς μήνες. Για την ακρίβεια, από τα περασμένα Χριστούγεννα. Δεν με κάλεσε ούτε στον γάμο της. Έμαθα πως παντρεύτηκε από την τηλεόραση. Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία και δεν μαθαίνω νέα της. Μια φιλία μπορεί να τελειώσει για πολλούς λόγους. Δεν θέλω να επεκταθώ, απλώς θα πω ότι οι φίλοι δεν είναι μόνο για τα εύκολα, αλλά και για τα δύσκολα, γι' αυτό λέγονται φίλοι... Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Τον τελευταίο καιρό πέρασα μια δύσκολη φάση. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν απομακρύνθηκα εγώ. Δεν θέλω όμως να πω τίποτε περισσότερο» αναφέρει στην Espresso η Πηγή Δεβετζή.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: