ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ελληνίδα τραγουδίστρια έκανε φορολογική δήλωση 1 δισ. δραχμές!

«Έχω κάνει φορολογική δήλωση 1 δισεκατομμύριο δραχμές. Δουλεύω πολλά χρόνια. Πρόσφατα πληρώσαμε ένα πρόστιμο της εφορίας 300.000 ευρώ, το οποίο τελείωσε και είμαστε πεντακάθαροι, νομότυποι».
Αυτό αποκάλυψε σε συνέντευξή της η... Καίτη Γαρμπή, η οποία αναφέρθηκε και στα χρήματα που εισπράττουν οι καλλιτέχνες: «Οι καλλιτέχνες βγάζουν λεφτά, πρέπει όσο μπορούν να είναι σωστοί. Όταν παίρνεις, πρέπει να δίνεις αυτά που πρέπει στο κράτος».

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων, τόνισε: «Ήμουν κι εγώ κομμάτι του lifestyle. Εκεί πάνω που βρισκόμουν, στην πίστα, θα έπρεπε να έχω φροντίσει τα ρούχα, τα παπούτσια μου, το make up μου. Ο κόσμος πέρα από τα τραγούδια και τα σουξέ ερχόταν να δει και τα υπόλοιπα. Εμείς διαμορφώναμε απόψεις. Γύρω από μας υπήρχαν δεκάδες άνθρωποι που έπαιρναν χρήματα: στιλίστες, κομμωτές, μακιγιέρ. Έχω δώσει για μια εμφάνιση 30 εκατ. Δραχμές (88.000 ευρώ), το 2002, στο Παρίσι. Ήταν για ένα κομμάτι από τη σεζόν. Τότε αυτό γινόταν. Αυτοί που έρχονταν από κάτω είχαν πάρα πολλά χρήματα και για να πάνε να κάνουν αγορές στο Μιλάνο και για να ξοδέψουν πολλά χρήματα στον καλλιτέχνη και στα μαγαζιά που βρισκόμασταν. Δεν έχω μετανιώσει για τα χρήματα που έδωσα, έτσι έπρεπε. Μου αρέσει αυτό που ζούμε τώρα, είναι καλύτερο και πιο αληθινό. Έχει τελειώσει η ασυδοσία. Δεν έχω μετανιώσει όμως για το τότε. Όλα αυτά τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ υπάρχουν σε ντουλάπες, σε διάφορες μεριές, τα έχω κρατήσει όλα. Οι ντουλάπες είναι ατελείωτες στο σπίτι, στο εξοχικό. Παντού υπάρχουν ρούχα και παπούτσια. Νομίζω ότι είναι λογικό, λόγω δουλειάς, αλλά και φύλου».

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε για την επιθυμία της, ένα δεύτερο παιδί: «Το παιδί μου το έκανα με εξωσωματική και δεν μας έλειπε κάτι με τον Διονύση. Ο Θεός δεν μας έφερε δεύτερο παιδί, δεν έτυχε. Πέσαμε με τα μούτρα στον Δημήτρη και την δουλειά μας. Ο γιος μου κάνει για δέκα παιδιά. Ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί μέχρι να έρθει το δικό μας. Έμεινα έγκυος 3 μήνες μετά το γάμο μας. Αυτό που κάνουν οι σταρ στο εξωτερικό, που υιοθετούν παιδιά, είναι τέλειο».

seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: