ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Α.Μ.Ε.Σ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ-ΑΕΡΑΤΑ 2-0 (6η αγωνιστική)


Διαιτησία: ΚΑΛΑΝΖΗΣ, ΤΣΑΜΠΑΣ, ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΣ (ΛΑΡΙΣΑΣ)
KAΛΑΝΤΖΗΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 2-0
Ενας ανεκδιήγητος διαιτητής στέρησε από τα Γρεβενά Αεράτα τη χαρά μιας μεγάλης εκτός έδρας νίκης όπως διαφαινόταν από την εκπληκτική απόδοση της ομάδας και την ανάστροφη πορεία στη δύσκολη θέση που έχει περιπέσει η ομάδα από τα... τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.
Τα Αεράτα σαφώς καλύτερα σ΄ολη τη διάρκεια του αγώνα, έδειξαν αγωνιστική διάθεση, κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν τα άχαστα και πάλι.
- Στο α΄ημίχρονο ο Ντινόπουλος στο 7΄μετά από εξαιρετική ασίστ του Σ. Μπαλοδήμου, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καραοκορδά που απέκρουσε εντυπωσιακά στη γωνία του σε κόρνερ.
- Στο 11΄χάθηκε η μπάλα από συνδυασμό Σ. Μπαλοδήμου και Θ. Δημόπουλου, ο τελευταίος μπήκε από αριστερά στην περιοχή και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ντινόπουλο, που κατάφερε σε κενή εστία να αστοχήσει από τα 3 μ.
- Στο 20΄ο έμπειρος Καραοκορδάς βγήκε έγκαιρα και σταμάτησε το Θ. Δημόπουλο που έμπαινε μόνος του στην περιοχή.
- Στο 28΄ο διαιτητής "είδε" σε προσπάθεια του Αλεξανδρή που στόπαρε την μπάλα καθαρά με το στήθος. Ο Μπεκιάρης εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπαγλαρίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0.
- Και σαν να μην έφτανε αυτό ο εφευρετικότατος ρέφερι σφύριξε πέναλτι πάλι σε χέρι του Δημητριάδη, που μαρκάροντας τον Παυλίδη στην άκρη της μεγάλης περιοχής από δεξιά, από το μισό μέτρο η μπάλα βρήκε το κολλημένο χέρι του. Το δώρο αυτό του ρέφερι το μετέτρεψε στο 2-0 ο Παυλίδης.
- Στο β΄ημίχρονο οι γηπεδούχοι κλείστηκαν για να κρατήσουν το αποτέλεσμα και το σκληρό τους παιχνίδι τιμωρήθηκε με 4 κίτρινες κάρτες. Ο Βίδρας παρακολουθούσε απλώς κάποια μακρινά σουτ, ενώ τα Αεράτα πίεσαν όσο μπορούσαν.
- Στο 70΄βολίδα του πέρασε σύρριζα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 77΄χάθηκε και πάλι τεράστια ευκαιρία, όταν ο Σ. Μπαλοδήμος μπήκε από αριστερά στην περιοχή, σέρβιρε στο Θ. Δημόπουλοπου αστόχησε και αυτός σε κενή εστία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
AMEΣ ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ:
Καραοκορδάς, Μπαγγέας, Καπακασαλίδης, Μπέης, Μπαγλαρίδης, Παυλίδης, Γελαδάρης (60΄Παπαδόπουλος), Ευαγγελόπουλος, Κλιανής (72΄Αγγελάκης), Μπεκιάρης, Λαζαρ’ιδης (86΄Θανόπουλος)

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Νασιόπουλος, Δημητριάδης, Τσαπατσάρης (82΄Ζιώγας), Κατσαντώνης (55΄Αποστολίδης), Αλεξανδρής, ΄Ιττης, Θ. Δημόπουλος, Π. Λάλλος, Ντινόπουλος, Σ. Μπαλοδήμος

Χρήστος Μπαζάκας
http://fotisbazakas.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: