ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδος: Λεβαδειακός - Πιερικός 2-0


«Καθάρισε» ο Λεβαδειακός 
Την υπόθεση πρόκριση απο τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας «καθάρισε» ουσιαστικά ο Λεβαδειακός από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, καθώς επικράτησε στην έδρα του 2-0 του Πιερικού.
Η ομάδα της Βοιωτίας ήταν πολύ καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν...
άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του.
Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι, παρά το ότι είχαν σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακά τους, τον Τόλιο, δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι.
Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση θέλοντας να… καθαρίσει απο το πρώτο κιόλας παιχνίδι την υπόθεση πρόκριση και να μην μπλέξει σε «περιπέτειες» ενόψει και της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν τον Πιερικό και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 30ο λεπτό με τον Πόι, να εκμεταλλεύεται την κάθετη πάσα του Ρομέου και με πλασέ να κάνει το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός μπήκε με την ίδια… διάθεση και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ώστε να μπορέσει να κάνει το 2-0, το οποίο τελικά έγινε στο 88’ απο τον Ροτζέριο. Με αυτό το σκορ ο επαναληπτικός στην Κατερίνη αποτελεί τυπική διαδικασία, καθώς ο Πιερικός θα πρέπει να επικρατήσει 3-0 απέναντι σε έναν πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο.

Λεβαδειακός: Κασμερίδης, Νικολακάκης (82' Μεντί), Χοσέμι, Λισγάρας, Μουλόπουλος, Ρομέου (70' Κόρμπος), Ζησόπουλος, Μίλιεβιτς (77' Μπουλόπουλος), Ροτζέριο, Ακόστα, Πόι.

Πιερικός:
Τόλιος, Γιαζιτζόγλου (46' Παναγιωτίδης), Λαζαρίδης, Δήμου, Μιχαηλίδης, Λόπεζ (53' Παπατόλιος), Ίτσιος, Καρτσαμπάς, Κόιτς (56' λ.τρ. Παπαδόπουλος), Σεχολάρι, Καραγκούνης.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) 

























































Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook:
http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: