ΣΙΝΕ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Αλεξάνδρεια - Πυρσός Γρεβενών 2-1

Πρώτη νίκη για την Αλεξάνδρεια
Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Αλεξάνδρεια. Η ομάδα του Τόλη Τερζή κέρδισε τον Πυρσό με 2-1 και αποκόμισε τους πρώτους της βαθμούς.
Η Αλεξάνδρεια μπήκε αποφασισμένη για τη νίκη στο ματς και...
στο πρώτο τέταρτο σημείωσε δυο γκολ και είχε ένα δοκάρι. Η Αλεξάνδρεια είχε δοκάρι στο πρώτο λεπτό, σε κεφαλιά του Κεστελίδη, ενώ στο 5’ ο Χαλβατζής έκανε με πλασέ το 1-0. Στο 16’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 2-0.
Στο 21’ ο Πυρσός μείωσε σε 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Π. Μπόζιαρη. Στο 71’ ο Νουσιόπουλος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας με δέκα παίκτες τους γηπεδούχους. Παρά την πίεση του Πυρσού στα τελευταία λεπτά, η Αλεξάνδρεια διατήρησε το 2-1.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Πιπιλιάρης, Αραμπατζής, Κ. Παπαδόπουλος του Ε., Νουσιόπουλος, Κεστελίδης, Καμπερίδης, Αβραμίδης (55’ Σίμος), Τζεβελέκης (79’ Χριστοφορίδης), Χαλβατζής (85’Αλεξάνδρης), Παπαδημητρίου.
ΠΥΡΣΟΣ: Αθανασόπουλος, Π. Μπόζιαρης, Μπόλλος (22’ Κοτζατισόγλου), Τσαρτσαρής, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Καραγιάννης (53’ Κ. Μπόζιαρης), Δούμας, Κουτσομήτρος, Κοσμίδης, Γκέτσιος.

inspor
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: