ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ο καιρός για σήμερα Παρασκευή 23 Νοεμβρίου

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές στην Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Κρήτη και από το απόγευμα στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, προβλέπει για σήμερα, Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από...
5 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 18 στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και νότια τμήματα σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το πρωί στον Πατραϊκό ανατολικοί μέτριοι.
Αναλυτικά
Αττική

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια του νομού νωρίς το πρωί, αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι - βορειοανατολικοί μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στον Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στον Νότιο Ευβοϊκό με σταδιακή εξασθένηση.

Θεσσαλονίκη
Αυξημένες νεφώσεις προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Μακεδονία, Θράκη
Αρχικά τοπικές νεφώσεις κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Το βραδύ οι νεφώσεις θα αυξηθούν και είναι πιθανό να βρέξει στα δυτικά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Αρχικά γενικά αίθριος, γρήγορα όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στην ήπειρο. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Αρχικά τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά, οπού τις πρωινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές. Το βράδυ οι νεφώσεις θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές στη βόρεια Κρήτη και πιθανώς το πρωί στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Zougla.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: