ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΕΑΠ Μακροχώρι - Παναργειακός 3-0

Καθάρισε με Βελίνη η Ένωση!!!
Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Ένωση Αποστόλου Παύλου. Με κορυφαίο τον Βελίνη (φωτό), ο οποίος σημείωσε και τα τρία γκολ, επικράτησε με 3-0 του Παναργειακού Άργους Ορεστικού. Η Ένωση ήταν... καλύτερη και δίκαια πήρε τη νίκη.
Οι Μακροχωρίτες αναζήτησαν από νωρίς το γκολ και στο 17’ άνοιξαν το σκορ. Ήταν ένα κόρνερ του Τσακαλίδη, η μπάλα πέρασε από τον Σαλέπη και ο Βελίνης την έστειλε στα δίχτυα. Το 2-0 ήρθε μετά από λίγο. Στο 20’ ο Συμεωνίδης έκανε την σέντρα και ο Βελίνης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η Ένωση είχε άλλες δυο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. Στο 27’ ο Βελίνης έκανε ένα σουτ από καλή θέση αλλά ο Σαραφιανός απόκρουσε σε κόρνερ και στο 29’ σουτ του Ζαρογιάννη πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Μπάτσιο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αλλά το σουτ έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, το ματς ήταν ισορροπημένο και ανοιχτό. Η Ένωση αναζήτησε και τρίτο γκολ και στο66’ ο Βελίνης μετά από πάσα του Γεωργίου και ντρίμπλα του προσωπικού του αντιπάλου, έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά. Εκεί τελείωσαν τα πάντα. Η Ένωση είχε άλλες δυο καλές στιγμές. Στο 70’ κεφαλιά του Βούλγαρη κατέληξε στην αγκαλιά του Σαραφιανού όπως και στο 77’ σουτ του Θεοδωρίδη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκούλας (Γκέτζος, Τσαϊρίδης)

ΕΝΩΣΗ: Σταματέλος, Μπάκανος (62’ Σαρηγιαννίδης), Συμεωνίδης Θ., Σαλέπης, Ζαρογιάννης, Πιέτρα, Γεωργίου, Τσακαλίδης (62’ Θεοδωρίδης), Βούλγαρης, Ηλιάδης, Βελίνης (80’ Τσακαλίδης Γ.).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Σαραφιάνος, Ιωαννίδης Γ., Μουρατίδης (71’ Μαρκόπουλος), Ιωάννου, Ιωαννίδης Δ. Βακόπουλος, Τσαντάκης, Αντωνίου, Βελίδης, Μπάτσιος (66’ Αθανασιάδης), Βασιλειάδης (46’Μαρκόπουλος).

inspor
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: