ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΝΑΟΥΣΑ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 4-0 (2-0) (video)

Αεράτη τεσσάρα από τη Νάουσα!!!
Με το ευρύ 4-0 επικράτησε των Αεράτων η Νάουσα. Ήταν η τρίτη νίκη των Ναουσαίων σε ισάριθμα εντός έδρας ματς, που τους έφεραν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έστω και...
με ένα ματς λιγότερο από τους αντιπάλους της.
Αγωνιστικά, η Νάουσα έβαλε πολύ νωρίς τις βάσεις της νίκης στο πρώτο εικοσάλεπτο κιόλας προηγήθηκε με 2-0 και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να σκεφτεί ότι μπορεί να κάνει ζημιά. Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο Πιπινίκας μετά από σέντρα του Ιορδανίδη και το 2-0 σημειώθηκε στο 19’ από τον Γασπαράτο μετά από πάσα του Πιπινίκα. Στο πρώτο μέρος η Νάουσα είχε ακόμη ένα σουτ από καλή θέση του Πέικου στο 40’ που έφυγε άουτ κι ένα σουτ του Γρ. Αργυρίου το οποίο μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Στο δεύτερο μέρος η Νάουσα πέτυχε γρήγορα το 3-0 και σφράγισε τη νίκη. Ο Πιπινίκας έκανε την σέντρα και ο Γασπαράτος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 4-0 σημειώθηκε στο 72’ πάλι από τον Γασπαράτο, με μακρινό σουτ. Στις καλές στιγμές της Νάουσας στο δεύτερο μέρος ήταν ένα σουτ και μια κεφαλιά του Πιπινίκα στο 58’ και το 61’ που κατέληξαν άουτ κι ένα σουτ του Μουρίκι στο 78΄ το οποίο είχε την ίδια κατάληξη.
Νάουσα: Παπαδόπουλος, Μπουλγκουρίδης (59΄ Καριαλόπουλος), Αργυρίου Γ., Πέικος, Ιορδανίδης, Κωνσταντινίδης (65΄ Μουρίκι), Πασχάλης (74΄ Παπαδής), Παπανίκας, Γασπαράτος, Περηφανόπουλος, Καραμεταξάς.
Γρεβενά Αεράτα: Βίδρας, Δημητριάδης (46’ Χαματάι)), Κατσαντώνης, Νασιόπουλος, Ίττης, Ιωαννίδης (63’ Αποστολίδης), Τσαπατσάρης, Ντινόπουλος, Αλεξανδρής, Λάλλος.

Naousanews.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: