ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδος: Παναθηναϊκός – Προοδευτική 4-0 (video)

Ο Παναθηναϊκός καθάρισε από το πρώτο ματς την υπόθεση πρόκριση επικρατώντας με 4-0 της Προοδευτικής σε μια αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από τα πρώτα γκολ του Φορναρόλι, το ντεμπούτο των Σο, Δώνη και Αποστολόπουλου και την εικοσάλεπτη διακοπή λόγω της βροχής.
Συγκεκριμένα ο Φορναρόλι πέτυχε τα...

πρώτα του, δυο μάλιστα, τέρματα με το Τριφύλλι. Ο Σο έκανε το ντεμπούτο του σκοράροντας κιόλας ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Δώνης, Αποστολόπουλος με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να τους ρίχνει στη μάχη.
Στα εξοαγωνιστικά είχαμε την διακοπή του αγώνα λόγω της έντονης βροχόπτωσης για περίπου είκοσι λεπτά και με το σκορ να είναι στο 3-0 υπέρ των πράσινων.
Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Χουχούμης, Βιτόλο (64′ Σο), Φουρλάνος, Χριστοδουλόπουλος (79′ Δώνης), Μπαρμπαρούσης, Φορναρόλι (84′ Αποστολόπουλος), Πετρόπουλος.
Προοδευτική: Μουκέας, Κολιός, Παπανικόλας, Κουσούρης, Κακαράς, Λάζουρας (66′ Χόρτσας), Μακαρονάς, Λέκκας (30′ λ.τ. Επιτροπάκης), Αργυρίου, Παναγιωτόπουλος, Βασιλάκος (69′ Γρίβας).
Γκολ: 44′-63′ Φορναρόλι, 46′ Χριστοδουλόπουλος, 84′ Σο.
Κίτρινες: 11′ Παναγιωτόπουλος, 41′ Βασιλάκος


sportena.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: