ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Πάτρα: Προσφέρουν υπαίθριο έρωτα για 5 ευρώ

Υπαίθριο έρωτα για πέντε ευρώ προσφέρουν οι έγχρωμες ιερόδουλες που εδώ και μήνες έχουν μονιμοποιήσει την παρουσία τους στην Πάτρα.
Οι νεαρές κοπέλες, κατά κανόνα τις προχωρημένες ώρες της νύχτας και... λίγο πριν το ξημέρωμα, προσεγγίζουν οδηγούς αυτοκινήτων στην Πάτρα και διαβάτες και προσφέρουν υπαίθριο έρωτα απλώνοντας το ένα τους χέρι, με τα δάκτυλα τεντωμένα, «διαφημίζοντας» ότι η ερωτική συνεύρεση μαζί τους έχει υποχωρήσει πλέον στα 5 ευρώ.
Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι αφόρητος ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουν τους υποψήφιους πελάτες. Σε μια τέτοια περίπτωση, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, πλησίασαν μεσήλικα άνδρα που περπατούσε στην πλατεία Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα και του πρόσφεραν υπαίθριο έρωτα για 5 ευρώ. «Τον περιτριγύρισαν και του ζητούσαν να πάει με μια από αυτές φωνάζοντας ‘5 ευρώ’, ‘5 ευρώ’. Ο άνδρας που απ’ ότι φαινόταν ήταν μεθυσμένος τις απομάκρυνε και όταν εκείνες δεν έφευγαν άρχισε να τους φωνάζει σηκώνοντας την περιοχή στο πόδι», λέει στο thebest.gr περίοικος.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: