ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Champions League :Ολυμπιακός-Μονπελιέ 3- 1 (video)

Σπουδαία νίκη για τον Ολυμπιακό, που του εξασφαλίζει την συνέχεια της ευρωπαϊκής του περιπέτειας και το 2013.
Η 3η θέση που οδηγεί στους "32" του Europa League καθώς ο Ολυμπιακός έχει 6 βαθμούς έναντι μόλις 1 των Γάλλων.
Ο Ολυμπιακός έπιασε από τον λαιμό την Μονπελιέ (3-1) και έδειξε ...
και εφέτος ότι το Ευρωπαϊκό ταξίδι θα είναι μακρύ! Η βαθμολογία στον όμιλο μετά τη συμπλήρωση 4 αγωνιστικών: Σάλκε 8, Άρσεναλ 7, Ολυμπιακός 6, Μονπελιέ 1. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός μπορεί στα δύο επόμενα παιχνίδια του να κυνηγήσει ακόμα και την πρωτιά, κάτι που φάνταζε αδύνατο μετά τις 2 ήττες του στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.
Γκολ για τον Ολυμπιακό με σουτ από τον Μήτρογλου! Ο Μήτρογλου κάνει το 3- 1 στο 83!!!

sae από liendrocito
Εξαιρετική σέντρα του Χολέμπας για τον Μήτρογλου, ο οποίος σουτάρει στη κίνηση για το 3-1.Τρίτο γκολ του Μήτρογλου στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.
82΄Κίτρινη κάρτα στον Μήτρογλου για τον πανηγυρισμό.
Γκολ για τον Ολυμπιακό με σουτ από τον Γκρέκο στο 80
Μετά το κόρνερ ο Μπεντιμό έστειλε τη μπάλα πάνω στον Γκρέκο και ο Ιταλός με σουτ στην κίνηση δίνει ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Γκολ του Μπελχαντά για τη Μονπελιέ με πέναλτι και η Μομπελιέ κάνει το 1- 1.
Πέναλτι για τη Μονπελιέ μετά από φάουλ του Σιόβα στον Καμαρά
Γκολ του Μπελχαντά για τη Μονπελιέ με πέναλτι Ο Μπελχαντά έστειλε τη μπάλα στην δεξία γωνία του Κάρολ παρά το γεγονός ότι ο Βορειοιρλανδός γκολκίπερ διάλεξε "σωστή" γωνία. Έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Ολυμπιακού για τον καταλογισμό του πέναλτι.
Τέλος πρώτου μέρους στο "Καραϊσκάκης" που βρίσκει τον Ολυμπιακό να προηγείται με 1-0 χάρη σε γκολ του Μασάδο μόλις στο 4ο λεπτό.
Γκολ για τον Ολυμπιακό με σουτ από τον Μασάδο στο 5ο μόλις λεπτό. Εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Γκρέκο από τα αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Αμπντούν που έκανε το σουτ, ο Μήτρογλου βρήκε τη μπάλα με προβολή και την έστειλε στο δεξί δοκάρι, με τον Μασάντο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα παίρνοντας το ριμπάουντ και σε ανυπεράσπιστη εστία.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (NOVA 2) στο κατάμεστο «Καραϊσκάκη» ο κρίσιμος αγώνας του Ολυμπιακού με τη Μονπελιέ, για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η ομάδα του Ζαρντίμ, μετά την εκτός έδρας νίκη της (2-1) στη Γαλλία, φιλοδοξεί να πάρει ακόμη ένα «τρίποντο» απέναντι στο συγκρότημα του Ζιράρ, προκειμένου να μείνει ζωντανή στην μάχη για την πρόκριση στους «16», αποκτώντας παράλληλα σαφές προβάδισμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League.
Την ίδια ώρα στο άλλο ματς του ομίλου η Σάλκε φιλοξενεί την Άρσεναλ και το σκορ είναι 2-0 για την Άρσεναλ με τον Ζιρού στο 26'. Σκόρερ του πρώτου γκολ ο Γουόλκοτ στο 18'.
Με την εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Γκρέκο από τα αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Αμπντούν που έκανε το σουτ, ο Μήτρογλου βρήκε τη μπάλα με προβολή και την έστειλε στο δεξί δοκάρι, με τον Μασάντο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα παίρνοντας το ριμπάουντ και σε ανυπεράσπιστη εστία.
Εξαιρετικός ο Γκρέκο μέχρι στιγμής στον τρόπο που βγάζει την ομάδα μπροστά, καταπληκτικός όλος ο Ολυμπιακός.Ένταση και μικροεπεισόδια στις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης" όπου πρόκειται να φιλοξενηθούν οπαδοί της Μονπελιέ.
Συγκεκριμένα, κατά την είσοδο των φιλάθλων της γαλλικής ομάδας, κάποιος πέταξε ένα καπνογόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που προκάλεσε την άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες έσπευσαν να νουθετήσουν τους Γάλλους.
Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή διαμορφώνεται ως εξής:
9 β. Άρσεναλ
7 β. Σάλκε
6 β. Ολυμπιακός
1 β. Μονπελιέ
Ολυμπιακός-Μονπελιέ 1-0
Γκολ: 4' Μασάντο
Κίτρινες:
Κόκκινες:
Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): 
Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Αμπντούν, Μοντέστο, Μανιάτης, Μασάντο, Γκρέκο, Μήτρογλου

Μονπελιέ (Ρενέ Ζιράρ): Ζουρντρέν, Μποκαλί, Μπιβά, Ίλτον, Μπεντιμό, Σαϊχί, Μαρβό, Μπελχαντά, Καμπεγιά, Μουνιέ, Καμαρά
Διαιτητής: Μάριο Στραχόνια (Κροατία)

Η βαθμολογία (3 αγωνιστικές):
Σάλκε 7 (6-3)
Άρσεναλ 6 (5-4)
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3 (4-6)Μονπελιέ 1 (4-6)
Pamesports.gr


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: