ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕ6ΑΡΑ... ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ!

Επειδή δεν... λένε να κάτσουν στ'αυγά τους και δε κοιτάνε τα μαύρα τους τα χάλια και πως... θα σωθούν αλλά βγάζουν και γλώσσα από πάνω, αλλά και επειδή το παρελθόν πρόσφατο και παλαιότερο μας έχει διδάξει, ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Μη σας ενδιαφέρει εάν δεν έχουν... βενζίνη να πάνε για προπόνηση, μη σας ενδιαφέρει πόσο καιρό είναι απλήρωτοι, μη σας ενδιαφέρουν τα...

ονόματα και οι ηλικίες τους. Σε αυτό τον αγώνα αντίπαλος είναι η ΑΕΚ με ότι... πρεσβεύει!
Oι πιο παλιοί παίκτες του Θρύλου ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ενημερώσουν τους νεώτερους για το τι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους και να τους μεταφέρουν ότι για τον κόσμο του Θρύλου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ.
Να τους ενημερώσουν για τα... καμώματα Δημητριάδη και Αδαμίδη μέσα... από το πούλμαν, να ρίξουν μία ματιά στα πρωτοσέλιδά τους, να θυμηθούν τις... ψευτομαγκιές με τον Ριβάλντο και τόσα άλλα.  Επίσης, να μη τσιμπήσουν στις προκλήσεις από τη... νεολαία της ΑΕΚ που... έβριζε μάνες αντιπάλων στον αγώνα με την Κέρκυρα. 

Δείτε τα σχετικά θέματα ΕΔΩ.

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΓΚΟΛ και... μονιποποιήστε τους ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ της βαθμολογίας! 
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

olympiacos.blog
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: