ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ποιοι απεργούν σήμερα Τρίτη 6 Νοεμβρίου

Γενική Απεργία σήμερα Τρίτη 6 Νοεμβρίου.
Δείτε ποιοι απεργούν αναλυτικά: Ακινητοποιημένα θα μείνουν όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ο ΟΣΕ, ο Προαστιακός, τα πλοία και τα ταξί, ενώ προβλήματα εκτιμάται πως θα προκύψουν στις... πτήσεις καθώς από τις 10:00 έως και τις 13:00 κάνουν στάση εργασίας οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. 
Την Τετάρτη θα κυκλοφορήσουν μόνο ΗΣΑΠ, τραμ και μετρό.
Χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς θα μείνει και η Θεσσαλονίκη, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία για σήμερα και στάση εργασίας από τις 11:00 μέχρι και τις 16:00 την Τετάρτη.
Μόνο τα έκτακτα περιστατικά εξυπηρετούνται στα δημόσια νοσοκομεία, ενώ απεργία σήμερα και αύριο κάνουν οι ιδιώτες γιατροί και οι οδοντίατροι. Κλειστά την Τετάρτη θα είναι τα φαρμακεία.
Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρά η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 14:30 θα κάνουν οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης, ενώ τα καταστήματα θα είναι κλειστά κατά τη διάρκεια των συλλαλητηρίων και οι βιτρίνες τους θα βυθιστούν στο σκοτάδι.
Στη 48ωρη απεργία συμμετέχουν και οι μηχανικοί, οι δικαστικοί συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ κλειστές σήμερα και αύριο θα είναι και οι τράπεζες.

Τα συλλαλητήρια
Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ
καλούν τους εργαζόμενους στις 11:00 στο Πεδίο του Άρεως, ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Οι εργαζόμενοι θα κάνουν πορεία προς την Βουλή, η οποία αναμένεται να μετατραπεί σε φρούριο για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων.
Όπως αναφέρουν στις σχετικές αποφάσεις τους, τα συνδικάτα ζητούν «την ακύρωση όλων των αντεργατικών μέτρων που δεν επιφέρουν κανένα δημοσιονομικό όφελος, εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους και εκτινάσσουν την ανεργία».
Δύο διαφορετικές συγκεντρώσεις έχουν προγραμματισθεί και για την Τετάρτη: συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα γίνει στις 17:00 στο Σύνταγμα και την ίδια ώρα η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Οι κινητοποιήσεις αναμένεται να συνεχιστούν στις 14 Νοέμβρη, οπότε και έχει προγραμματισθεί πανευρωπαϊκή απεργία.

Star.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: