ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Μειώνεται έως 83% το εφάπαξ!

Μειώνεται έως 83% το εφάπαξ σε 23 ταμεία πρόνοιας, που καταβάλουν υψηλότερες παροχές, σε σχέση με τις εισφορές που έχουν εισπράξει. Επίσης, θα υπάρξει και νέα μελέτη για την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού του βοηθήματος, κάτι που όπως εκτιμάται, θα οδηγήσει σε ...νέες περικοπές, μετά το 2013.
Οι μειώσεις αφορούν ασφαλισμένους μέχρι 31 Δεκεμβρίου 1992 που αποχώρησαν ή θα αποχωρήσουν από την υπηρεσία τους από την 1η Αυγούστου 2010 και μετά. Δεν θα επηρεαστούν, περισσότερα από 60.000 άτομα, που έχουν υποβάλλει τα χαρτιά τους και δεν έχουν πάρει ακόμα το επίδομα.
Η μείωση του εφάπαξ, ξεκινά από 1,94% στον τομέα πρόνοιας αστυνομικών ΤΕΑΠΑΣΑ και φτάνει το 83% στον τομέα πρόνοιας εργοληπτών δημοσίων έργων του ΕΤΑΑ.
Οι υπάλληλοι εμπορικών καταστημάτων, οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και οι υπάλληλοι φαρμακευτικών εργασιών, είναι οι «χαμένοι» αφού οι μειώσεις τους θα είναι από 41,2% έως 63,91% .

Έθνος
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: