ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

9χρονη πρέπει να πίνει καθημερινά 6 ποτήρια γάλα για να μην πεθάνει!!!

Η Holly Lindley πρέπει να πίνει καθημερινά έξι ποτήρια γάλα για να μην πεθάνει καθώς  πάσχει από μία ασθένεια που σχετίζεται με το μηχανισμό αποθήκευσης γλυκογόνων.
Ο οργανισμός της 9χρόνης δεν μπορεί να μετατρέψει το φαγητό που καταναλώνει σε... ενέργεια. όπως είναι γνωστό, τα γλυκογόνα αποθηκεύονται στους μύες και στο συκώτι, για να απελευθερωθούν κάθε φορά που ο οργανισμός χρειάζεται ενέργεια, μετατρεπόμενα σε γλυκόζη. Δίχως γλυκογόνα δεν υπάρχει ενέργεια.
Επειδή δεν υπάρχει θεραπεία για την ασθένειά της η μικρή Ηοlly είναι υποχρεωμένη να πίνει κάθε βράδυ πριν πάει για ύπνο 2.840 mL γάλα με 5 κουταλιές cornflour για να μην πέσει σε κώμα, αναφέρει το Star.
Το cornflour περιέχει άμυλο το οποίο βοηθά στην απελευθέρωση ενέργειας κατά τη διάρκεια της νύχτας.
"Ζούμε με αυτό εδώ και τρία χρόνια. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι πίνει το γάλα της επειδή κάποιες φορές δεν το θέλει. Πρέπει να της θυμίζουμε συνέχεια ότι είναι για το δικό της καλό!" λέει η 35χρονη μητέρα της Karen Shaw.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: