ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Aυτές είναι οι μηνιαίες αποδοχές του διοικητή και των υποδιοικητών της Τράπεζας της Ελλάδας

Τις καθαρές μηνιαίες αποδοχές του διοικητή, των υποδιοικητών της ΤτΕ και των τριών μελών του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής απέστειλε στη Βουλή, η Τράπεζα της Ελλάδος προς απάντηση ερώτησης που είχε καταθέσει η βουλευτής της ΝΔ, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
Όπως ειδικότερα προκύπτει, οι καθαρές μηνιαίες αποδοχές έχουν ως εξής:

Γεώργιος Προβόπουλος, διοικητής: 7.615,92 ευρώ.
Ελένη Δενδρινού - Λουρή, υποδιοικητής (δεν καταβάλλει εισφορές υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων της Τράπεζας της Ελλάδος λόγω ασφάλισης σε άλλον φορέα): 8.148,12 ευρώ.
Ιωάννης Παπαδάκης, υποδιοικητής: 7.373,64 ευρώ.
Χαράλαμπος Σταματόπουλος: 4.596,91 ευρώ.
Γεώργιος Οικονόμου (δεν καταβάλλει εισφορές υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων της Τράπεζας της Ελλάδος λόγω ασφάλισης σε άλλον φορέα): 5.944,26 ευρώ.
Ηλίας Πλασκοβίτης (δεν καταβάλλει εισφορές υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων της Τράπεζας της Ελλάδος λόγω ασφάλισης σε άλλον φορέα): 6.765,87 ευρώ.
Στο έγγραφο διευκρινίζεται επίσης ότι τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας δεν λαμβάνουν, σύμφωνα με ρητή πρόβλεψη του Καταστατικού, αμοιβή για τη συμμετοχή τους στο Γενικό Συμβούλιο, αλλά μόνον μηνιαία αποζημίωση, η οποία ορίστηκε το 2002 στο ποσό των 256,88 ευρώ, μετά την αφαίρεση του φόρου, και έκτοτε δεν έχει μεταβληθεί.

seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: