ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΣΟΚ! Έλληνας τραγουδιστής σε κλινική στη Γερμανία παλεύει για τη..ζωή του!!!

Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει το χειρουργείο του Γιώργου Δασκαλάκη στη Γερμανία.
Ο νεαρός τραγουδιστής-διασκεδαστής περιμένει πρωτίστως και σύμφωνα με τον γιατρό του, να... καθαρίσει πλήρως ο οισοφάγος από τα αιματώματα και τις πληγές που έχουν προέλθει από τραγικά ιατρικά λάθη του παρελθόντος και κατόπιν να χειρουργηθεί.
Ο γιατρός του Uwe Jörg Hesse-από τους κορυφαίους στην Ευρώπη-δέχτηκε πριν λίγες μέρες τον τραγουδιστή στην Κλινική του στη Νυρεμβέργη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η θεραπεία πέρα από το πρακτικό κομμάτι-την αποκατάσταση δηλαδή των στενώσεων που προκλήθηκαν από παλιότερες επεμβάσεις για την αφαίρεση του θόλου του στομαχιού, τις συνεχείς παλινδρομήσεις και τη σωστή και όχι ανάποδη ροή των οξέων-απαιτεί και ψυχολογική στήριξη. Σε αυτό το κομμάτι ο γιατρός του πρότεινε να έχει δίπλα του θετικούς ανθρώπους αλλά και να είναι δημιουργικός στη δουλειά του.

Είναι χαρακτηριστικό πώς 150ml νερού κάνουν μία περίπου ώρα να περάσουν στο έντερο με αποτέλεσμα ο Γιώργος καθημερινά να καλείται να αντιμετωπίζει ισχυρούς πόνους. Η ζωή του νεαρού τραγουδιστή κινδυνεύει από μέρα σε μέρα. Αυτός είναι και ο λόγος που θα κληθεί το επόμενο διάστημα να κάνει Roux-Y bypass. Πρόκειται για γαστροπεξία. Μια επέμβαση που χαρακτηρίζεται από τον Γιατρό πολύ επικίνδυνη με δεδομένο το υπάρχον ιστορικό. Ο Γιώργος παρά τους κινδύνους αντιμετωπίζει την κατάσταση με αισιοδοξία, ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα του στο Chorus Live στη Κηφισιά και τονίζει σε φίλους και γνωστούς πώς θα τα καταφέρει! Άλλωστε το παλεύει εδώ και έξι χρόνια μακριά από φώτα και κάμερες. Δεν είναι τυχαίο ότι σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι. Αγωνιστής και μάγκας!
nassos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια: