ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ο πιο ΑΤΥΧΟΣ: Τον χτύπησε κεραυνός στα… γεννητικά όργανα στο κέντρο της Μαδρίτης

Πόσο άτυχος μπορεί να ήταν ο 53 χρόνος Ισπανός καθώς τον χτύπησε κεραυνός στα γεννητικά όργανα, σε κεντρικό δρόμο της Μαδρίτης.
Ο 53χρονος περπατούσε στο δρόμο ενώ έβρεχε και όταν τον χτύπησε ο κεραυνός...

λιποθύμησε και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.
Οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι φέρει έγκαυμα στα γεννητικά του όργανα και στον δεξί γλουτό, στα σημεία δηλαδή όπου τον διαπέρασε ο κεραυνός. Πάντως, ο 53χρονος είναι τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς από το χτύπημα δεν πειράχτηκε κάποιο ζωτικό όργανο κι έτσι δεν κινδύνευσε η ζωή του, ενώ οι γιατροί τον διαβεβαίωσαν ότι το περιστατικό δεν θα του αφήσει κανένα κουσούρι.
Το περιστατικό συνέβη το Μάιο, όμως ο 53χρονος έδωσε πρόσφατα συνέντευξη σε ιστοσελίδα που συγκεντρώνει τις ιστορίες των πιο άτυχων Ισπανών της χρονιάς και αναδεικνύει το νικητή. Μιλώντας στη σελίδα για αυτό που του συνέβη, ο άνδρας ομολόγησε ότι όταν συνήλθε δεν αγχώθηκε τόσο πολύ για τη ζωή του, όσο για το γεγονός ότι δεν ήξερε αν θα μπορούσε να ξανακάνει σεξ.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: