ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Τατσόπουλος: Δεν θα μπορούσα να έχω πη@@@ει τη μισή Αθήνα (Βίντεο)


Την αποκάλυψη πως η γυναίκα του εκνευρίστηκε από την δήλωσή του ότι «έχει πη@@@ει τη μισή Αθήνα» έκανε σήμερα ο Πέτρος Τατσόπουλος.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 σχολίασε εκ νέου τη δήλωσή του που έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων.
Αναφερόμενος στην γυναίκα του, ο κ. Τατσόπουλος, αφού επισήμανε πως είναι μαζί από το 2000, είπε πως...

 «φυσικά και τσαντίστηκε από την προβολή που πήρε το θέμα».
Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως τόσο εκείνη όσο και η πρώη γυναίκα του γνωρίζουν καλά τον χαρακτήρα του και δεν περίμεναν από μία συνέντευξη να μάθουν το παρελθόν του.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως δεν έχει μετανιώσει για τη δήλωση αλλά αν γνώριζε εξαρχής την προβολή που θα πάρει το θέμα, δεν θα την έκανε ποτέ.
Ταυτόχρονα, συμπλήρωσε πως και «να ήθελε, δεν θα μπορούσε να έχει πηδ@@ξει τη μισή Αθήνα».
Τέλος, ο κ. Τατσόπουλος, σχολίαζοντας τις επικρίσεις που δέχεται από την Χρυσή Αυγή, ανέφερε χαρακτηριστικά: 
«Κοιμήθηκα ομοφυλόφιλος για την Χρυσή Αυγή και ξύπνησα ομοφοβικός για τους συντρόφους μου. Θα ήταν καμάρι μου να ήμουν αδερφή! Δεν είμαι ομως. Αν πριν μερικά χρόνια έλεγες "το ξέρει και η κουτσή Μαρία", δεν θα σε εγκαλούσαν την άλλη μέρα ούτε οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα, ούτε όλες οι Μαρίες του κόσμου. Δεν θα προλάβαινα να πηδήξω τη μισή Αθήνα ούτε αν πήγαινα με την ταχύτητα του φωτός».


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: