ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Στο Φράιμπουργκ Δαλαμήτρας, Κάκκος, Τριγώνης και Χατζηδίμπας

Αναχώρησαν τη Κυριακή 18 Νοεμβρίου για το Φράιμπουργκ οι τέσσερις παίκτες που επιλέχτηκαν στις προεπιλογές που οργάνωσε με επιτυχία ο Εθνικός Κεραμιδίου.
Οι τέσσερις επίλεκτοι είχαν ήδη εντυπωσιάσει με την απόδοσή τους σε προηγούμενα δοκιμαστικά, τον Oliver Wolky (Spilerfermittler /Players Agent) και τον Babacar Wane SC Freiburg Scout. Οι τελικές επιλογές έγιναν το... Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Κεραμιδίου, με υπεύθυνο της διοργάνωσης τον Κώστα Μυστακίδη σκάουτερ της Sport Experte.
Οι παίκτες που ταξίδεψαν για προεπιλογή στο Φράιμπουργκ προκειμένου να δοκιμαστούν για λογαριασμό των τμημάτων υποδομής της SC Freiburg είναι οι Δαλαμήτρας Απόστολος (γεννηθείς 24-9-1996 - Πιερικός), Κάκκος Γιώργος (γεννηθείς 18-4-1997 - ΠΑΟΚ), Χατζηδίμπας Βασίλειος (γεννηθείς 6-2-1997 - ΠΑΟΚ) και Τριγώνης Ευάγγελος (γεννηθείς 5-7-1996 - Δόξα Χέρσου Κιλκίς).
Αξίζει να υπογραμμιστεί πως όλα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής – διατροφής των επίλεκτων παικτών καθώς και των συνοδών τους καλύπτει εξ ολοκλήρου ο γερμανικός σύλλογος.
Στα χέρια των υπευθύνων της Σχολής Ποδοσφαίρου Κατερίνης, βρίσκεται από τις αρχές Νοεμβρίου η επίσημη τελική λίστα που έστειλαν οι Γερμανοί υπεύθυνοι για τους δώδεκα ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν για δοκιμαστικά. Εκτός των τεσσάρων οι οποίοι ήδη βρίσκονται στο αθλητικό κέντρο της γερμανικής ομάδαςδιεκδικώντας το όνειρό τους, αναμένεται να κληθούν μέχρι τον Ιανουάριο 2013, να μεταβούν επίσης στο Freiburg. Εκεί μετά τις προπονήσεις, θα συζητήσουν του όρους για μεταγραφή σε ομάδες που θα υποδείξει το γραφείο της sport experte.
Οι ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν είναι οι
1. Καλαϊτζής Γιώργος (γεννηθείς 26-11-1996) - (Πιερικός)
2. Καμπέρης Γιώργος (γεννηθείς 19-7-1996) - (ΑΕ Λάρισα)
3. Γκανάβας Μιχάλης (γεννηθείς 9-1997) - (Εθνικός Νέου Κεραμιδίου)
4. Πέτσης Βασίλειος (γεννηθείς 1998) - (Ολυμπιακός Βόλου)
5. Τριανταφυλλόπουλος Αλέξανδρος (γεννηθείς 10-1-1997) - (Παναθηναϊκός)
6. Μαυρόπουλος Γιώργος (γεννηθείς 1996) - (Εθνικός Νέου Κεραμιδίου)
7. Βαρλάμης Κωσταντίνος (γεννηθείς 11-4-1997) - (ΠΑΟΚ)
8.Τζίνοβιτς Δημήτριος (γεννηθείς 14-9-1997) - (Εθνικός Νέου Κεραμιδίου)

Η πετυχημένη αυτή κίνηση της Σχολής Ποδοσφαίρου Κατερίνης, έχει προκαλέσει θετική εντύπωση στους κύκλους του ποδοσφαίρου. Με μπροστάρη τον έμπειρο scout Κώστα Μυστακίδη, συνεπικουρούμενο από τους προπονητές της Σχολής, Γιάννη Μυστακίδη και Διονύση Οικονόμου, αρχές φθινοπώρου συγκεντρώθηκαν στα δοκιμαστικά διαρκείας μερικοί από τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα και από τις καλύτερες ακαδημίες.

Το γεγονός αυτό, έδωσε τη δυνατότητα στους Γερμανούς σκάουτερ να επιλέξουν και να θέσουν υπό την σκέπη τους τελικά δώδεκα επίλεκτους νεαρούς ποδοσφαιριστές ώστε να ανοίξουν οι ορίζοντες για τη Γερμανία και ίσως καταφέρουν να ακολουθήσουν τον δρόμο που επέλεξε ένα άλλο παιδί του Εθνικού, ο Γιαννάκης Μυστακίδης.

Ρεπορτάζ: Δώρα Ιωακειμίδου
acadimies.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: