ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Βόμβα: «Μεσημέρι οι αγώνες του Παναθηναϊκού» γιατί δεν έχει πληρώσει το ρεύμα

Οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, οδήγησαν τη διοίκηση του Σταδίου να κοινοποιήσει επιστολή σε Super League, ΕΠΟ και Nova (που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του «τριφυλλιού»ζητώντας να μεταφερθούν τα ματς των «πράσινων» μεσημέρι.
Διότι έτσι, δεν θα μείνει ...

απλήρωτη η ΔΕΗ, αφού το κόστος των...
προβολέων ανεβάζει το κόστος λειτουργίας και το χρέος παράλληλα!
Η επιστολή της διοίκησης του Ολυμπιακού Σταδίου προς Λίγκα, ΕΠΟ και Nova.
«Λόγω των οικονομικών δυσχερειών της, η ΠΑΕ ΠΑΟ δεν έχει ανταποκριθεί στο ελάχιστο στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς το ΟΑΚΑ. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο οι αγώνες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΟ να διεξάγονται κατά τις μεσημεριανές ώρες προκειμένου να μη χρεώνεται η ΠΑΕ με τη δαπάνη ηλεκτρικού ρεύματος, την οποία καταβάλλει το ΟΑΚΑ χωρίς να έχει εισπράξει το ισόποσό της από την ΠΑΕ ΠΑΟ και ταυτόχρονα αυξάνεται το ποσό των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το ΟΑΚΑ».
Ο Παναθηναϊκός, βέβαια, προσανατολίζεται στο να αλλάξει έδρα, αφού τέλη Γενάρη, οι άνθρωποι του Αλαφούζου υπολογίζουν πως οι «πράσινοι» θα μπορούν να αγωνιστούν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: