ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Κοζάνη: Τοποθετούνται οι χιονοφράκτες στην ΕΓΝΑΤΙΑ


Την ετοιμότητα τους ενόψει του φετινού χειμώνα εξέφρασαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς αποχιονισμού και αντιμετώπισης εκτάκτων καιρικών συνθηκών κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του αρμοδίου συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης. Παρά την τεράστια μείωση που έχουν υποστεί τα ...απαιτούμενα κονδύλια που φέτος φτάνουν στις 800.000 ευρώ, η περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Σόκουτης, διαβεβαιώνει πως δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην εκμίσθωση των εκχιονιστικών μηχανημάτων, ούτε στην απαραίτητη προμήθεια αλατιού, ενώ η περσινή εμπειρία ήταν το έναυσμα για διορθωτικές κινήσεις στον σχεδιασμό της αντιμετώπισης των έκτακτων καιρικών φαινομένων.
Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε από τους υπευθύνους της Εγνατίας αναμένεται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου να έχουν τοποθετηθεί οι χιονοφράκτες στα σημεία όπου δημιουργούνται ανεμοσούρια κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου. Την ετοιμότητα τους για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων δήλωσαν η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης και ο στρατός.
ΕΡΑ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: