ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

«Παρανοημένος» Τούρκος ταξίδεψε με φουσκωτό ως την Αγγλία για σερβιτόρα που γνώρισε στην Βόρεια Κύπρο [εικόνες]

Εμμονή με μια Αγγλίδα σερβιτόρα που γνώρισε το 2005 στην Βόρεια Κύπρο έπαθε ο 38χρονος Ραζαμάν Νογιάν Κουλούμ, πρώην διευθυντής σε εταιρία mobile gaming. Αφού την απείλησε με μαχαίρι και απελάθηκε από το νησί, αποφάσισε να πάρει το φουσκωτό του και να πάει να...
την βρει.
Επτά ολόκληρους μήνες διάρκεσε το ταξίδι του 39χρονου από τα παράλια της Τουρκίας ως το Πλίμουθ, όπου και τον συνέλαβε σκάφος του βρετανικού λιμενικού. «Όχημα» του σύγχρονου Ρωμαίου ήταν το μήκους 16 ποδιών φουσκωτό του και στόχος του να καταφέρει να βρεθεί πάλι κοντά στην Κόρτνει Μάρει, μια σερβιτόρα που γνώρισε τυχαία κατά την διάρκεια των διακοπών του για scuba diving στην Βόρεια Κύπρο το 2005.

Και όλα αυτά ενώ η σερβιτόρα (που σήμερα είναι παντρεμένη) δεν του είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα, είχε αρνηθεί δημόσια τις προτάσεις γάμου του και ειδοποίησε τις αρχές να έρθουν να τον συλλάβουν όταν εμφανίστηκε μια μέρα στο καφέ που δούλευε με στόχο «να την πάρει».
Συγκεκριμένα όλη και όλη η επαφή που είχαν είναι ότι κάποια στιγμή του σέρβιρε ένα καφέ. Και στην συνέχεια εκείνος βρήκε το κινητό της και άρχισε να την βομβαρδίζει.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο Τούρκος, πρώην CEO σε εταιρεία που αναπτύσσει παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα, είχε φτιάξει το site Hunger Strike For Courtney Murray το οποίο ανανέωνε συχνά κατά την διάρκεια του ταξιδιού.
Αυτή την στιγμή ο Ραζαμάν βρίσκεται ένα βήμα από την απέλαση, ενώ απειλεί να ξεκινήσει απεργία πείνας.Ταυτόχρονα στέλνει σπαραξικάρδια μηνύματα στο αντικείμενο του πόθου του, τύπου «Δέξου την πρόταση γάμου μου και δώσε μου μια οικογένεια. Έχω μόνο μια αδελφή. Και οι δυο γονείς μου έχουν πεθάνει».


iefimerida.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: