ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Αυτή είναι η γυναίκα που «κατέστρεψε» τον Υπουργό Άμυνας της Ρωσίας!

Η 33χρονη Γεβγένιγια Βασίλιεβα ,δεξιά στην φωτογραφία είναι η φερόμενη ερωμένη του 50χρονου πρώην υπουργού Άμυνας ,Ανατόλι Σερντγιούκοφ, τον οποίο «έστειλε σπίτι του» την προηγούμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά την αποκάλυψη από κυβερνητικό ελεγκτικό όργανο υπόθεσης διαφθοράς ύψους... πολλών δεκάδων εκατομμυρίων στους κόλπους της κρατικής αμυντικής εταιρείας Oboronservis, της οποίας προέδρευε μέχρι πέρυσι ο Σερντγιούκοφ.
Ακόμη δεν έχουν αποδοθεί κατηγορίες ούτε στον Σερντγιούκοφ ούτε στην Βασίλιεβα – διευθύντρια στην εν λόγω εταιρεία – χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την ανάκριση και του πρώην Υπουργού εραστή της.
Όταν η αστυνομία εισέβαλε στο πολυτελές διαμέρισμα της Βασίλιεβα στην πρωτεύουσα στις έξι το πρωί, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Σερντγιούκοφ βρισκόταν εκεί.
Η αστυνομία κατάσχεσε κοσμήματα πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, μεγάλο αριθμό αντικών καθώς και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: