ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Έξυπνος Αλβανός!

Ένας Αλβανός καβάλα σε μηχανάκι σταματάει στα σύνορα Ελλάδας-Αλβανίας για έλεγχο…
Ο τελωνιακός λέει:
-Καλά, χωρίς αποσκευές, χωρίς τίποτα; Κάτι βρωμάει εδώ! Για κατέβα να σε κοσκινίσουμε!
Παρά το εξονυχιστικό ψάξιμο όμως, δε βρήκαν τίποτα το ύποπτο πάνω του, εκτός από το... γεγονός ότι ταξίδευε χωρίς καθόλου αποσκευές, ούτε καν ένα σακίδιο. Ο τελώνης υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά δε μπορεί να βρει ενοχοποιητικό στοιχείο κι έτσι αναγκάζεται να τον αφήσει.
Μετά από μια εβδομάδα, να ‘τον πάλι τον τύπο, με το μηχανάκι στο δρόμο για να ξαναμπεί στην Ελλάδα, πάλι χωρίς αποσκευές.

-Πάλι εδώ; Τώρα θα δεις! Πιάστε τον, γδύστε τον και ψάξτε μέχρι το βρακί του, κάντε του ακτινογραφίες μήπως έχει καταπιεί τα λαθραία, φέρτε τα σκυλιά να τον μυρίσουν, περάστε τον από ψιλό κόσκινο!
Κι όμως, δε βρίσκουν τίποτα. Ο τελιωνιακός είναι έξω φρενών, αλλά δε μπορεί να κάνει κάτι. Πρέπει να τον αφήσει να φύγει.
-Μη σε ξαναδώ κακομοίρη μου, κατάλαβες;
Την επόμενη εβδομάδα όμως, πάλι τα ίδια. Και αυτό επαναλαμβάνεται για πολλές εβδομάδες χωρίς να μπορούν οι υπάλληλοι να βρουν τίποτα λαθραία. Ώσπου κάποια στιγμή, ο τελώνης φτάνει στο αμήν, πιάνει τον τύπο και τον ρωτάει:
-Άκου να σου πω, κέρδισες, παραδέχομαι ότι είσαι πιο έξυπνος. Είμαι σίγουρος ότι κάτι περνάς λαθραία, αλλά δε μπορώ να βρω τι. Να κάνουμε λοιπόν μια συμφωνία; Πες μου πως το κάνεις και υπόσχομαι να κάνω τα στραβά μάτια. Απλά να ικανοποιήσω την περιέργειά μου, γιατί θα σκάσω! Πες μου, τι στην ευχή περνάς λαθραία στη χώρα;
Ο άλλος ρίχνει ένα χαμόγελο και του πετάει;
-Μηχανάκια!

ierosagonnews
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; 

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: