ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Αναστήθηκε για να βεβαιωθεί ότι ψήφισε!

Ενα γηραιό ζευγάρι στο Ντιτρόιτ πήγε για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, αλλά τα πράγματα πήραν κάπως απρόβλεπτη τροπή.
Ενώ η σύζυγος βοηθούσε τον άνδρα της, ήδη ασθενή με τραχειοτομή, να συμπληρώσει τις ηλεκτρονικές φόρμες, του έκανε μία-δύο ερωτήσεις στις οποίες δεν φάνηκε να απαντά. Τότε, κατάλαβε ότι είχε καταρρεύσει στο σημείο που καθόταν και...
φώναξε για βοήθεια.
Για καλή τους τύχη, ακριβώς δίπλα στεκόταν ένας 48χρονος νοσηλευτής, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει. Ξάπλωσε τον γηραιό άνδρα στο πάτωμα και έλεγξε την κατάστασή του.
«Ηταν νεκρός», ανέφερε αργότερα ο Τάι Χιούστον στα τοπικά ΜΜΕ. «Δεν είχε σφυγμό και δεν ανέπνεε. Αρχισα καρδιοπνευμονική ανάνηψη (σ.σ. αυτό που στην Ελλάδα λέμε CPR) και μετά από λίγα λεπτά συνήλθε και ανέκτησε την αναπνοή του. Γνώριζε πώς τον λένε και το όνομα της γυναίκας του», όπως είπε ο νοσηλευτής.
Μέσα στην χαρά τους, οι παριστάμενοι δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση ότι το πρώτο που θα ρωτούσε ο «Λάζαρος» θα ήταν: «Ψήφισα;».
Η σύζυγος του απάντησε ότι «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ζωή σου», αλλά αυτός αμετανόητος επέμεινε, λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή δύο πράγματα είναι σημαντικά για τον ίδιο. «Το ό,τι σε αγαπώ και ότι ολοκλήρωσα αυτό που ήρθα να κάνω - να ψηφίσω».
Το ζευγάρι πραγματικά ολοκλήρωσε τη διαδικασία, ευχαρίστησε τον σωτήρα του συζύγου και πήγε προληπτικά στο παρακείμενο νοσοκομείο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χιούστον, που αποδείχθηκε φύλακας άγγελος για τον γηραιό άνδρα, αρχικά σκεφτόταν να μην πάει καν να ψηφίσει. «Σκεφτόμουν να πάω κάπου για φαγητό», όπως είπε. «Ευτυχώς τελικά υπήρχε κάποιος εκεί να προσφέρει βοήθεια».

seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: