ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

«Κ@λ@παιδο, σε φέραμε στο ΠΑΣΟΚ για να το διαλύσεις»

Eκτός ελέγχου η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ μετά τις μαζικές αποχωρήσεις βουλευτών. Ποιοι δύο βουλευτές κυνηγιόντουσαν στους διαδρόμους της Ιπποκράτους;
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος ήταν εισηγητής στο νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις που ψηφίστηκε in extremis χθες στη Βουλή με 148 ψήφους αντί για 151 που απαιτεί η πλειοψηφία. Ο Κουκουλόπουλος κατηγορήθηκε ότι έσπειρε ζιζάνια στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ότι άλλα έλεγε στους βουλευτές και άλλα στην ολομέλεια, με αποτέλεσμα να υπάρξουν 9 αντάρτες που καταψήφισαν το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις προκαλώντας μείζον θέμα στην κυβέρνηση.
Αποτέλεσμα, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, γνωστός για το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο να τον κυνηγάει στις σκάλες της Ιπποκράτους ωρυόμενος «Κ@λ@παιδο σε φέραμε στο ΠΑΣΟΚ για να το διαλύσεις».
Με τον όρο «σε φέραμε» εννοούσε μάλλον ότι ο ίδιος προυπήρχε στο ΠΑΣΟΚ όσο ο κ. Κουκουλόπουλος ήταν ακόμη δήμαρχος Κοζάνης.
Με τον όρο «να το διαλύσεις» μάλλον εννοούσε ότι δεν κατάφερε να συγκρατήσει τους «αντάρτες» στο νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις.
Με τον όρο «κ@λ@παιδο» ίσως εννοούσε ότι ο ίδιος είναι καλύτερος υποστηρικτής του Ευάγγελου Βενιζέλου.

fimes.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: