ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Σταμάτης Μαλέλης

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Σταμάτη Μαλέλη ο οποίος, πριν από τρεις ημέρες, διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και στη συνέχεια στη ΜΕΘ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών με οξύ έμφαγμα του μυοκαρδίου.
Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει:
«Ο κ. Μαλέλης Σταμάτιος διεκομίσθη με κινητή μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιατρικού Αθηνών στη ΜΕΘ της Κλινικής Αμαρουσίου στις 6/11/2012 από το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου είχε μεταφερθεί, μέσω ΕΚΑΒ, το πρωί της 5/11/2012 με οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου και είχε υποβληθεί σε πρωτογενή αγγειοπλαστική.
Ο ασθενής κατά την εδώ μεταφορά του τελούσε σε μεγάλη αιμοδυναμική αστάθεια, παρουσίαζε ποικίλες αρρυθμιολογικές διαταραχές και ήτο αναγκαία η μηχανική υποστήριξη τόσο της αναπνοής του όσο και της κυκλοφορίας του.
Τις επόμενες ημέρες επετεύχθη με συντονισμένη προσπάθεια σχετική σταθεροποίηση της κλινικής του εικόνος. Παρ’ όλα αυτά όμως η κατάστασή του εξακολουθεί παραμένουσα κρίσιμη.
Νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν θα εκδοθεί εφόσον υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην πορεία της νόσου και κριθεί απαραίτητο από τους θεράποντες ιατρούς του»
.

Real.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: