ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Τη σκότωσε επειδή του είπε να μην ουρεί έξω από το σπίτι

Νεκρή από τα πυρά ενός γείτονά της έπεσε μια 17χρονη στην Ινδία, τον οποίο νωρίτερα είχε επιπλήξει όταν αυτός ούρησε σε κοινόχρηστο χώρο κοντά στη είσοδο του σπιτιού της στο Νέο Δελχί.
Ο άνδρας πυροβόλησε επίσης τη 40χρονη μητέρα του κοριτσιού. Το επεισόδιο συνέβη στην... περιοχή Νιτζαμουντίν αργά την Τετάρτη. Η αστυνομία άρχισε τη διενέργεια έρευνας μετά τη μήνυση που κατατέθηκε χθες και ανακοίνωσε ότι σύντομα θα συλλάβει τον κατηγορούμενο, ο οποίος ήταν πρώην ένοικος διαμερίσματος στην πολυκατοικία όπου διέμενε η 17χρονη Ινδή και η μητέρα της.
«Ο άνδρας που κατοικούσε στην ίδια πολυκατοικία, ουρούσε σε κοινόχρηστο χώρο, κοντά στη σκάλα που οδηγούσε στη είσοδο του σπιτιού της 17χρονης, όταν η έφηβη και η μητέρα της τον επέπληξαν και του φώναξαν να φύγει από ’κει», είπε ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας Σουνίλ Κουμάρ.
«Ακολούθησε άγριος καβγάς, μετά τον οποίο ο άνδρας έφυγε. Επέστρεψε αργότερα στο διαμέρισμα του κοριτσιού κρατώντας πιστόλι και πυροβόλησε τις δύο γυναίκες», τραυματίζοντας θανάσιμα την 17χρονη, πρόσθεσε ο Κουμάρ.
Ο διοικητής είπε ότι η προσβολή των γυναικών ήταν μεγάλη για τον δράστη και αυτό ίσως οδήγησε στο φόνο, καθώς η αστυνομία δεν έχει βρει μέχρι στιγμής άλλα αίτια διένεξης μεταξύ του άνδρα και της οικογένειας του κοριτσιού.
Σχεδόν το ήμισυ του 1,2 δισ. κατοίκων στην Ινδία δεν έχει τουαλέτες στο σπίτι του, με αποτέλεσμα πολλοί να καταφεύγουν σε ακάλυπτο χώρο για την ανάγκη τους.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: