ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Τι λέει η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων για τον Κώστα Βαξεβάνη!

Η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων έβγαλε ανακοίνωση για την αθώωση του Κώστα Βαξεβάνη, υποστηρίζοντας ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοιες υποθέσεις στη χώρα που είναι το λίκνο της Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για νίκη της... Ελευθερίας του Τύπου.
Η ΔΟΔ εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας το αποτέλεσμα «Σημαντική νίκη της Ελευθερίας του Τύπου αποτελεί η αθώωση του Έλληνα δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη. Μια υπόθεση, που δεν έπρεπε να έχει φθάσει μέχρι το δικαστήριο».
Τονίζει ακόμη ότι στη χώρα που περηφανεύεται ότι είναι το λίκνο της Δημοκρατίας, δεν θα έπρεπε ένας δημοσιογράφος να αντιμετωπίζει τέτοιες κατηγορίες.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη του Έλληνα δημοσιογράφου, ο οποίος κατηγορήθηκε για παραβίαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων εξαιτίας της δημοσίευσης της φερόμενης ως «λίστας Λαγκάρντ».
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: