ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Η απιστία τίναξε στον αέρα πασίγνωστο ελληνικό ζευγάρι

Σαν βόμβα μεγατόνων έχει πέσει η είδηση ότι ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα ζευγάρια της σόου μπιζ αποφάσισε να βάλει τέλος στο...γάμο του. Λέγεται ότι η απόφαση λήφθηκε από κοινού πριν από δύο μήνες.
Εκείνη είναι τραγουδίστρια αλλά και ο σύζυγος της δεν πάει πίσω σε αναγνωρισιμότητα και δόξα!
Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά όχι μόνο ποιοι είναι αλλά ...και λεπτομέρειες.
Ωστόσο, δεν αποκαλύπτουμε ακόμα τα ονόματα τους γιατί υπάρχουν και παιδιά στη μέση.
Κοντινά τους πρόσωπα μας εξομολογήθηκαν, ότι ο καθένας έχει τραβήξει πλέον το δικό του δρόμο. Εκείνος, μετά από απαίτηση της δημοφιλούς γυναίκας του, δεν ζει πλέον μαζί της κάτω από την ίδια στέγη.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι δεν του επιτρέπεται να πλησιάζει το σπίτι. Ωστόσο, μπορεί να έρχεται σε επαφή με τα παιδιά του.
Αυτό γίνεται συνήθως σε πάρκο της περιοχής όπου μένουν τα μικρά με τη μητέρα τους.
Όσοι ξέρουν από μέσα τα πράγματα λένε ότι τα τελευταία χρόνια σύννεφα είχαν επισκιάσει την ήρεμη ζωή του ζευγαριού.
Ο λόγος; Η απιστία. Κάποια στιγμή -όπως μας είπαν- είχε μπει τρίτο πρόσωπο ανάμεσα τους, από την πλευρά του άνδρα. Ο παράνομος δεσμός δεν άργησε να φτάσει στα αυτιά της συζύγου του.
Πολλοί οι καλοθελητάδες, απρόσεχτος αλλά και πασίγνωστος ο σύζυγος! Και ακολούθησαν ομηρικοί καυγάδες.

Στη συνέχεια και μετά από μια περίοδο έντασης τα βρήκαν ξανά και εκείνος της υποσχέθηκε ότι δεν θα παίζει μπάλα σε ξένα γήπεδα…
Αλλά δεν κράτησε το λόγο του, δεν κατάφερε να βάλει χαλινάρι στις ορμές του! Έτσι, δεν άργησε η ημέρα, που άρχισε πάλι τα νυχτοπερπατήματα, αυτή τη φορά με ιδιαίτερη προτίμηση στις χορεύτριες και τις μπαργούμαν.
Η δημοφιλής σύζυγος του σύντομα πληροφορήθηκε και τα νέα του καμώματα. Πλέον, όμως, ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι.
Εκείνη, μην μπορώντας άλλο να αντέξει τις απιστίες του, λοξοκοίταξε και βρήκε με τη σειρά της παρηγοριά στην αγκαλιά χορευτή.
Τώρα, εάν επέλεξε και εκείνη από το ίδιο μπαλέτο, αυτό δεν το γνωρίζουμε. Και κάπως έτσι, αφού αμφότεροι χορεύουν πλέον σε άλλες αγκαλιές, πήραν την κοινή απόφαση να βάλουν μπροστά τις διαδικασίες έκδοσης του διαζυγίου τους…

new24.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: