ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ποιος πρώην βουλευτής ετοιμάζεται να ξενιτευτεί, επειδή δεν τα βγάζει πέρα;



Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για δυσβάσταχτα οικονομικά προβλήματα...
Ο πρώην βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ,...

Χρήστος Μαγκούφης ετοιμάζεται να γευτεί και πάλι το… πικρό ψωμί της ξενιτιάς! Μιλώντας το πρωί στη Λέσχη 97,6 δεν έκρυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες κι έπειτα την μη επανεκλογή του στο βουλευτικό αξίωμα.
«Εμείς οι μηχανικοί, καθώς και τα 235 άλλα επαγγέλματα που στηρίζονται στην οικοδομή δεν έχουμε δουλειά» είπε «και δενσας κρύβω ότι τώρα, στα 60 μου, είμαι έτοιμος να φύγω πάλι για την ξενιτιά, να δουλέψω για να ζήσω την οικογένειά μου»!
Εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την πορεία της χώρας λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η κατάσταση είναι τραγική και η εξέλιξη αρνητική», ενώ σύμφωνα με το trikalavoice.gr, υπογράμμισε πως «δεν περιμένω από τους ξένους να μας σώσουν. Δεν θα το κάνουν».
Όσον αφορά τα τεκταινόμενα εντός του ΠΑΣΟΚ ο ίδιος τα χαρακτήρισε λίγο-πολύ αναμενόμενα λέγοντας πως «δεν μιλήσαμε ποτέ πολιτικά τα τελευταία χρόνια κι αυτό πληρώνουμε. Το κόμμα θέλει θεσμικές αλλαγές. ''Όσο για τη σημερινή κατάσταση ευθύνεται και ο Βενιζέλος που είναι συγκεντρωτικός, αλλά και οι άλλοι που τον υπονομεύουν συνεχώς''.
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: