ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Επανεξετάζει το θέμα των δωρεάν μετακινήσεων στο στρατό ο Πάνος Παναγιωτόπουλος

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος έδωσε εντολή για επανεξέταση του θέματος που προέκυψε με τις δωρεάν μετακινήσεις των φαντάρων.
Οπως αναφέρει το ΦΕΚ Β' 2974/8-11-2012 περιορίζονται σε μία (από τρεις) οι δωρεάν καταστάσεις επιβίβασης των στρατευσίμων και καταργείται η... δωρεάν μετακίνησή τους με αεροπλάνο -εξαιρουμένων όσων υπηρετούν σε μονάδες της Κύπρου.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, η επανεξέταση θα... καταλήξει στη διατήρηση του ισχύοντος αριθμού των δωρεάν μεταβιβάσεων, αλλά και στη συνέχιση των αεροπορικών μετακινήσεων.
Ενα ακόμη «αγκάθι» που έχει να αντιμετωπίσει ο Πάνος Παναγιωτόπουλος είναι οι αντιδράσεις των μόνιμων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων για τη διάταξη που περιλαμβάνεται στο ίδιο ΦΕΚ και καταργεί τη μία δωρεάν κατάσταση επιβίβασης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΙΚΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ Ο ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΚΛΟΚΟΖΑΣ.