ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Τον Δήμαρχο επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού

Εντυπωσιασμένος από την ομορφιά των Γρεβενών δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος στο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη, τον οποίο επισκέφθηκε στο γραφείο του την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012, αμέσως μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Ορεινή περιοχή του Δήμου Γρεβενών και στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας.

Κάθε περιοχή της Ελλάδας και κάθε Δήμος παρουσιάζει αξιοπρόσεκτα στοιχεία και μοναδικότητες τέτοιες που πρέπει να αναδεικνύουμε, έτσι ώστε κάθε τόπος αναδεικνύοντας τα δικά του ξεχωριστά στοιχεία να καταστεί ένας ιδιαίτερος τουριστικός προορισμός, διαφορετικός από κάθε άλλον τόπο. Ένας από αυτούς τους τόπους που διαθέτουν, αυτό το διαφορετικό είναι και ο Δήμος Γρεβενών τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γενικός.

Η φύση και οι συνθήκες ευνοούν ώστε τόσο ό Δήμος Γρεβενών όσο και το Χιονοδρομικό Κέντρο, το οποίο έχει αναβαθμιστεί σημαντικά, να καταστούν τουριστικοί προορισμοί και να αναπτυχθούν περεταίρω.
Το Υπουργείο Τουρισμού στην προσπάθειά του να αναδείξει το μοναδικό μας τουριστικό προϊόν, το οποίο στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της χώρας μας, στηρίζει και προβάλει περιοχές που δεν αποτελούν μαζικούς τουριστικούς προορισμούς. Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας αυτής στηρίζουμε τις δράσεις σας για την προβολή του Δήμου σας δήλωσε απευθυνόμενος στον Δήμαρχο κ. Κουπτσίδη ο κ. Λιάσκος. Ενώ ως ιδιώτης δήλωσε αρωγός της προσπάθειας του Δήμου Γρεβενών για την ίδρυση του Πολεμικού Μουσείου.
Σας καλωσορίσουμε σε έναν μοναδικής ομορφιάς τόπο, για τις οποίες βραβεύτηκε στο Ευρωπαϊκό Τουριστικό Forum το 2008, στο Bordeaux της Γαλλίας και ήδη συμμετέχει στο δίκτυο των χωρών του EDEN με τη προβολή του σε όλο τον κόσμο, σε έναν τόπο που διαθέτει όλα αυτά τα διαφορετικά στοιχεία προσέλκυσης επισκεπτών και τις τέσσερις εποχές του χρόνου,( Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα- Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας, ποτάμια, Πέτρινα Γεφύρια κλπ) τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης.
Σε ένα τόπο που προετοιμάζει καινοτόμες δράσεις που θα ενισχύσουν την προσπάθειά μας να καταστεί ο Δήμος μας σημαντικός τουριστικός προορισμός τα επόμενα χρόνια. Το Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα και το Κέντρο Παλαιοντολογίας Μηλιάς. Ενώ αναφέρθηκε στους μεγαλύτερους χαυλιόδοντες που έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής στο κόσμο για τους οποίους όπως είπε έχουμε καταχωρηθεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες σε ειδική τελετή το Σεπτέμβριο του 2009.
Στη συνέχεια ο κ. Δήμαρχος ζήτησε την συμβολή του Υπουργείου Τουρισμού για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας, καθώς και την ουσιαστική στήριξη  στην προσπάθεια προβολής και ανάδειξης του Δήμου Γρεβενών. Σε ότι αφορά το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας μετά από πολλά χρόνια έχουμε περιβαλλοντολογικούς όρους.
Ο Δήμαρχος προσέφερε στον κ. Γενικό Μανιταροπροϊόντα καθώς και εκδόσεις ιστορικού περιεχομένου.
Στην συνάντηση παρέστησαν οι Βουλευτές Γρεβενών και Κοζάνης κκ. Τιμολέων Κοψαχείλης και Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών κ. Βασίλειος Λάτσος, η Αντιδήμαρχος κα Αικατερίνη Πέτρου και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Νικόλαος Ράμμος.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: