ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΣ Κοζάνης - Κύπελλο

Θέλει να πάρει ρεβάνς η Ακαδημία Σιάτιστας
Στην προημιτελική φάση του κυπέλλου βρισκόμαστε και έχουμε αγώνες μεσοβδόμαδα για τις ομάδες που συνεχίζουν. 3 παιχνίδια θα γίνουν αυτή την εβδομάδα και ένα την επόμενη.

Συγκεκριμένα την Τρίτη το Βελβεντό υποδέχεται το Φούφα στις 15:00 το μεσημέρι ενώ την Τετάρτη στις 16:00 η Εράτυρα υποδέχεται την ομάδα του Φ.Σ Κοζάνης και η Ακαδημία Σιάτιστας τον Εορδαϊκό.Την άλλη Τετάρτη θα γίνει το παιχνίδι της Ακαδημίας Βοΐου με την Ελίμεια. Οι αγώνες είναι νοκ άουτ.

13/11/12
15:00

Α.Σ ΒΕΛΒΕΝΤΟ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ

14/11/12
16:00

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ- Φ.Σ ΚΟΖΆΝΗ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ- ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2007

21/11/12
14:30

ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΒΟΪΟΥ Η ΕΝΩΣΗ- Α.Ε ΕΛΙΜΕΙΑΣ

Να θυμίσουμε ότι η Εράτυρα για να φτάσει μέχρι εδώ απέκλεισε με τη σειρά Κοζάνη 2004 και Ακρινή ενώ η Κοζάνη άφησε έξω Αστραπή Κλείτου και Σέρβια. Η Ακαδημία Σιάτιστας απέκλεισε στα πέναλτι Αρδασσα και Αυλές ενώ ο Εορδαϊκός άφησε εκτός Ακρίτες Κοζάνης και Ασβεστόπετρα. Το Βελβεντό έδωσε έναν αγώνα και απέκλεισε τον Ανθότοπο ενώ ο αντίπαλος Μακεδονικός Φούφα επιτέλεσε το πιό δύσκολο έργο αφού πέταξε έξω Μακεδονικό Κοζάνης και ΑΕΠ Καραγιαννίων.

(Ναούμ Τσιαούσης sierafm.gr)
siatista.info

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: