ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ν. Αφρική: Πιλότος πήρε πολεμικό αεροσκάφος για να... συναντήσει φίλο του!

Μοναξιά μάλλον ένιωσε ένας πιλότος της πολεμικής αεροπορίας της Νότιας Αφρικής επειδή «δανείστηκε» ένα πολεμικό αεροσκάφος για να πάει να δει ένα φίλο του στο εξωτερικό!
Ο πιλότος, φυσικά,... τιμωρήθηκε από τους ανωτέρους του. Συγκεκριμένα του απαγορεύτηκε να πετά αεροσκάφη, όπως ανέφερε η υπουργός Άμυνας Νοσιβίουε Μαπίσα-Νκακούλα, απαντώντας σε επερώτηση βουλευτών για το θέμα αυτό.
Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, ο υποσμηναγός Ν.Σ.Κ. Μπουλουάνα πήρε χωρίς άδεια ένα μικρό Τσέσνα 172 και «πετάχτηκε» μέχρι την Γκαμπορόν της Μποτσουάνας για να επισκεφθεί έναν φίλο του, υπάλληλο του αεροδρομίου στην πόλη αυτή. Φυσικά δεν είχε υποβάλει σχέδιο πτήσης, ούτε ζήτησε άδεια για να μπει στον εναέριο χώρο της Μποτσουάνας.
Ο χειριστής δεν ήταν ο μόναδικός «ανυπάκουος» στην αφρικανική χώρα. Το υπουργείο Άμυνας χρειάστηκε να πάρει μέτρα και σε βάρος μιας στρατιωτίνας η οποία εντοπίστηκε να κάνει τα ψώνια της σε ένα σούπερ-μάρκετ. Η γυναίκα φορούσε τη στρατιωτική στολή της την οποία είχε συνδυάσει στιλιστικά με ένα ζευγάρι ροζ παντόφλες. Η ποινή που της επιβλήθηκε για την «ασυνήθιστη» αμφίεσή της ήταν απλή επίπληξη.
newpost.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: