ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα

Τοπικές βροχές το πρωί στη Κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο με τοπικές καταιγίδες στην Κρήτη και το Νότιο Αιγαίο και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές, προβλέπει για σήμερα, Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από...
5 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 17 στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στα υπόλοιπα τμήματα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στον Πατραϊκό ισχυροί.
Αναλυτικά
Αττική

Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια του νομού νωρίς το πρωί και γρήγορη βελτίωση προβλέπεται για την Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι έως ισχυροί βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Θεσσαλονίκη
Παροδικές νεφώσεις αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα είναι ασθενείς.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις προβλέπονται παροδικά αυξημένες στην κεντρική Μακεδονία. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις προβλέπονται, τοπικά αυξημένες στη δυτική Πελοπόννησο τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια νωρίς το πρωί ίσως καταιγίδες προβλέπονται. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί από το μεσημέρι, κυρίως στα νότια. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα θαλάσσια τμήματα 7 και στα νότια πιθανόν 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στην Κρήτη και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στις Κυκλάδες 7 και πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου και στη νότια Κρήτη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και μέχρι το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα βόρεια θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: