ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

«Υπάρχει φαν που μου ζητάει στα σοβαρά να γίνει δούλος μου» αποκάλυψε Ελληνίδα σέξι παρουσιάστρια

«Είναι ένα παιδί που θέλει να γίνει δούλος μου. Μιλάει πάρα πολύ σοβαρά και μου έχει στείλει το βιογραφικό του με email. Δεν θέλει να τον πληρώνω, μόνο να κάνει ό,τι θέλω. Με στεναχώρησε στην αρχή, γιατί νόμιζα πως... θέλει κάποιος να κάνει χαβαλέ. Έχει, μάλιστα, κι άλλη δουλειά, αλλά θέλει να κάνει κι αυτό. Δεν αντιλαμβάνομαι ότι με φλερτάρει, γιατί μιλάει πολύ σοβαρά. Γενικά, εγώ τους τραβάω τους τρελούς». Αυτό δήλωσε η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη και φετινή διαγωνιζόμενη στo Dancing with the Stars.
Ενώ εξίσου απρόσμενο ήταν και το περιστατικό που διηγήθηκε με τον άντρα που την άφησε σύξυλη σε εστιατόριο προκειμένου να πληρώσει τον λογαριασμό «Απλά σηκώθηκε και έφυγε από εκεί που ήμασταν. Πήγε να πάρει εφημερίδα και εξαφανίστηκε. Αναγκάστηκα να τα πληρώσω όλα εγώ. Μετά του έστειλα μήνυμα για να έρθει να με πάρει. Ήταν 120 ευρώ. Δεν ήταν, βέβαια, καν σχέση. Ήταν 'ξεκινάμε και βλέπουμε'».


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: