ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Απάντηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γρεβενών

«Η ημιμάθεια χείριστη της αμαθείας όταν αυτή λαμβάνεται ως μάθησις» και με απλά Ελληνικά « Το να ξέρεις λίγα και να νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα σε κάνει χειρότερο και από αυτόν που δεν ξέρει τίποτε.» Πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται για το θεαθήναι και για εντυπωσιασμό.
Παραθέτω απόσπασμα του κανονισμού για όσους δεν τον έχουν διαβάσει.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Άρθρο 5....
Λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου
Αφού εξαντληθεί ο κατάλογος των ομιλητών, ο Πρό­εδρος διατυπώνει την οριστική πρόταση προς ψήφιση του θέματος, όπως διαμορφώθηκε με τις τροπολογίες που πιθανόν έχουν επέλθει.
Τα ανωτέρω προς αποκατάσταση της αλήθειας
Ακρογωνιαίος λίθος της Δημοκρατίας είναι ο σεβασμός προς τους θεσμούς γεγονός που σε καμία των περιπτώσεων δεν φάνηκε από τις προσβλητικές και ειρωνικές εκφράσεις προς το πρόσωπο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.
Κάποτε πρέπει να γίνει αντιληπτό σε όλους μας ότι η ευγένεια δεν δείχνει αδυναμία, σίγουρα δείχνει όμως πως μπορούμε να κάνουμε τις σχέσεις μας καλύτερες.
Άτομα που ως στόχο έχουν την προσωπική τους προβολή με οιονδήποτε τρόπο σκορπίζοντας λάσπη με το σκεπτικό του Γκέμπελς « Πες – πες στο τέλος κάτι θα μείνει» τα αφήνω στην κρίση των Γρεβενιωτών που γνωρίζουν καλά ποιος είναι ποιος.

Λάτσος Βασίλειος
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: