ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Κλειστά Δευτέρα και Τρίτη τα φαρμακεία και στη Δυτική Μακεδονία

 Με την απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου για 48ώρο κλείσιμο των φαρμακείων τους, τη Δευτέρα και τη Τρίτη...
και την νέα επ' αόριστον διακοπή στην πίστωση των φαρμάκων συντάσσονται οι φαρμακοποιοί του Ηράκλειου. Τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Νομού Ηρακλείου που συνεδρίασαν το βράδυ της Παρασκευής , μετά από πολύωρη συζήτηση αποφάσισαν να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις προκειμένου να διεκδικήσουν τις οφειλές τους από τον ΕΟΠΥΥ, ζητώντας παράλληλα την κατανόηση των ασφαλισμένων.
ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ


Στη Δυτική Μακεδονία

Σε κινητοποιήσεις, με κλείσιμο των φαρμακείων προχωρούν οι φαρμακοποιοί σε όλη τη Δυτική Μακεδονία τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, προκειμένου να υπερασπιστεί την επιβίωση του κλάδου και την φαρμακευτική περίθαλψη. Ταυτόχρονα ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος αποφάσισε την αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων προς τον ΕΟΠΥΥ και σύγκληση Γενικής Συνέλευσης το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για περαιτέρω κλιμάκωση ανάλογα με τις εξελίξεις.
Ήδη στην έκτακτη γενική συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Γρεβενών, αποφασίστηκε η συμμετοχή στην 48ωρη απεργία και η αναστολή πίστωσης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ από τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: