ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Κάλεσμα Δημάρχου Γρεβενών στο συλλαλητήριο

Η απόφαση της Κυβέρνησης για την εξομοίωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης μας βρίσκει αντίθετους και στέλνουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι ο αγώνας που ξεκινήσαμε θα έχει και συνέχεια.
Κάνουμε γνωστό σε αυτούς που παίρνουν αβίαστα αυτές τις αποφάσεις ότι υπάρχουν και περιοχές όπου ο χειμώνας διαρκεί περίπου επτά (7) μήνες, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, στις οποίες η ανάγκη σε πετρέλαιο θέρμανσης είναι αυξημένη σε σύγκριση με τις περιοχές με ήπιες κλιματολογικές συνθήκες και ....θερμοκρασίες. Δεν μπορούν λοιπόν να μας αντιμετωπίζουν το ίδιο, ιδίως τώρα που οι δημότες μας βιώνουν την χειρότερη οικονομική «ύφεση» των τελευταίων ετών, λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας με συνέπεια να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά για να παρέχουν θέρμανση στους ίδιους και κυρίως στα παιδιά τους.
Οι αποφάσεις αυτές δημιουργούν επίσης τεράστιο πρόβλημα στη λειτουργία του Δήμου, των Δημοτικών Επιχειρήσεων, των Δομών καθώς και των Σχολικών Μονάδων.
Λέμε λοιπόν όχι σε αυτές τις αποφάσεις και ζητούμε να ληφθούν υπόψη οι ιδιαιτερότητες του Δήμου μας. Δεν επαιτούμε. Ζητούμε τα αυτονόητα. Δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
Ο Δήμος Γρεβενών από την πρώτη στιγμή στάθηκε μπροστά και σε συνεργασία με άλλους θεσμικούς φορείς διοργάνωσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας η οποία πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2012, και συμμετείχε ενεργά αναστέλλοντας τη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου, του Νομικού Προσώπου και των Δημοτικών Επιχειρήσεών του.
Δεν θα μπορούσε λοιπόν, παρά να συμμετέχει ενεργά και σε οποιαδήποτε άλλη διαμαρτυρία για το πρόβλημα αυτό, από όπου και αν προέρχεται.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης καλεί όλους τους δημότες να ενώσουν τις φωνές τους σήμερα Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012 στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ελευθερίας στις 5:00 το απόγευμα.

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών
Δημοσθένη Κουπτσίδη

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: