ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Τραγωδία στον Μαραθώνιο

Ένας δρομέας των 10χλμ. έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τον τερματισμό του στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Ένας 60χρονος άνδρας πλήρωσε με τη ζωή του την αγάπη του για τον αθλητισμό. Ένας αθλητής που συμμετείχε στον αγώνα των... 10χλμ. άφησε την τελευταία ζωή του στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” όπου διακομίστηκε με έντονους πόνους στο στήθος.
Ο άτυχος δρομέας είχε ήδη τερματίσει τον αγώνα του και αποχωρούσε από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρει τα παρακάτω:
“Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει τη βαθιά του λύπη γιατί ένας δρομέας των 10 χιλιομέτρων, πολύ μετά τον τερματισμό στον αγώνα και ενώ είχε φύγει από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και τελικά απεβίωσε μετά τη διακόμισή του στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.
Ο άτυχος δρομέας τερμάτισε στον αγώνα στις 10.07 π.μ. Για το περιστατικό ενημερώθηκε τόσο το κέντρο επιχειρήσεων Μαραθωνίου από τους ραδιοερασιτέχνες συνεργάτες μας, όσο και το ΕΚΑΒ, στις 10.48 π.μ. Το περιστατικό έτυχε άμεσης φροντίδας από το γιατρό της διοργάνωσης και από κινητή ιατρική μονάδα του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στον “Ευαγγελισμό“.
Ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε ακόμη ότι δύο Κενυάτισσες αθλήτριες, η νικήτρια Γιάντα και η τρίτη Κιμέτο μετά τον αγώνα υποβλήθηκαν σε ανάνηψη.
Η Αθήνα είναι η γούρικη πόλη του Ράιμοντ Μπετ! Ο Κενυάτης αθλητής αναδείχθηκε και φέτος νικητής στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών. Ο 28χρονος αθλητής βελτίωσε την ατομική επίδοση του, τερματίζοντας στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε χρόνο δύο ώρες, έντεκα λεπτά και 35 δευτερόλεπτα. Η επίδοση του αποτελεί ρεκόρ αγώνα, καταρρίπτοντας τον χρόνο του νικητή πέρυσι, Αμπντελκερίμ Μπούμπκερ με 2:11.39.

sports-data.net

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: