ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ψυχρό διήμερο και πτώση της θερμοκρασίας...

Ψυχρό διήμερο με ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας έρχεται από την Τετάρτη και μετά. Κρύο δε θα κάνει μόνο στη βόρεια Ελλάδα αλλά και...
μέσα στις πόλεις των νοτιότερων ηπειρωτικών περιοχών.
Το ψυχρό διήμερο θα ξεκινήσει από την Τετάρτη το βράδυ και θα συνεχιστεί την Πέμπτη και την Παρασκευή. Στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής θα έχουμε αρκετά ενισχυμένους βοριάδες, πυκνή νέφωση και πιθανότατα και κάποια φαινόμενα με ασθενείς βροχές ενώ ταυτόχρονα θα έχουμε και πτώση της θερμοκρασίας.
Επομένως και η μέγιστες τιμές από την Τετάρτη ως την Παρασκευή θα είναι χαμηλές, και στο κέντρο της Αθήνας και στα βόρεια προάστια θα έχει ψύχρα ακόμη πιο έντονη κυρίως τις βραδινές ώρες.
Οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν θα διατηρηθούν για πολλές ημέρες. Από την Παρασκευή το βράδυ και το Σάββατο επανέρχεται η θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, στην Αθήνα για παράδειγμα θα έχουμε μέγιστη θερμοκρασία 17 με 18 βαθμούς κελσίου.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: