ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Τατσόπουλος: "Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα"

Σε συνέντευξητου στο “Crash” ο συγγραφέας- βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, δηλώνει ανοιχτά ότι, όχι μόνο δεν είναι ομοφυλόφιλος αλλά έχει σαρώσει το γυναικείο πληθυσμό της πρωτεύουσα!
«Έχω ‘πηδήξει’ τη μισή Αθήνα και ορισμένοι μ’ έχουν βγάλει ‘αδερφή» εξομολογείται στο...
περιοδικό του Γιώργου Τράγκα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια να πείσει τον Ηλία Κασιδιάρης  και τον Ηλία Παναγιώταρο της Χρυσής Αυγής ότι εκτός βιβλία ξέρει να γράφει και στις καρδιές και όχι μόνο των γυναικών!!!!
«Δηλαδή, τι άλλο να πω; Τώρα, στα γεράματα, να βγάζω φωτογραφίες με τα παιδιά μου ή με τις συζύγους μου, για ν’ αποδείξω ότι δεν είμαι «αδερφή» στους φασίστες που τους βολεύει, γιατί όταν είσαι κακός στην Ελλάδα πρέπει να είσαι σε όλα κακός. Δηλαδή, να είσαι και ηλίθιος και «αδερφή» και τραμπούκος και μοχθηρός και όλα» προσθέτει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας στα αγόρια της Χρυσής Αυγής ότι δεν πρόκειται να βγάλει family photos για να αποδείξει τον ανδρισμό του!

Το αυριανό Crash λοιπόν του Νοεμβρίου, έρχεται με πολλές hot αποκαλύψεις και πολλά θέματα , αφού μεταξύ άλλων ο κ. Τατσόπουλος αποκαλεί τη Χρυσή Αυγή «ναζιστική οργάνωση»  και τον βουλευτή του κόμματος Χρ.Παππα ...

«Αυτός ο νταβατζής, ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής ούτε παλαιοναζί ούτε νεοναζί είναι, αλλά καραναζί του κερατά είναι!» λέει χαρακτηριστικά ο συγγραφέας .

Ο Τατσόπουλος για τις "επιτυχίες του στο SEX":
«Σιγά τη μεγαλόπολη» σχολίασε στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέας, προσθέτοντας πως θα έπρεπε να περιμένει τον παρεπόμενο κανιβαλισμό.

Από μια αρκετά ενδιαφέρουσα μακροσκελή συνέντευξη απομονώθηκε αυτό το σχήμα λόγου για να την πλασάρουν» και προσθέτει «Βεβαίως, μεγάλο παιδί είμαι, θα έπρεπε να το περιμένω -όπως και τον παρεπόμενο κανιβαλισμό. Γηράσκω αεί διδασκόμενος στη χώρα της σοβαροφάνειας και της μοχθηρίας» και πρόσθεσε:

«Βαράτε, βαράτε... Σας υπόσχομαι εφεξής να μιλάω σαν τον Αβραμόπουλο, υποκριτές του κώλου».


Ρε Τατσόπουλε κατούρα και λίγο


Star.gr


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: