ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Μήνυμα το Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

39 χρόνια μετά τον ξεσηκωμό της ελληνικής νεολαίας ενάντια στη Δικτατορία, το μήνυμα εναντίωσης στον ολοκληρωτισμό και της μάχης για τη δημοκρατία, παραμένει.
Σήμερα τιμούμε τον αγώνα της νεολαίας για την κατάκτηση της δημοκρατίας, αλλά παράλληλα... ζούμε τις συνέπειες της συμμετοχής στην πολιτική ζωή της χώρας, κάποιων εκ των πραγματικών και μη πρωτεργατών του πολυτεχνείου. Ο μεγαλειώδης αγώνας κατά της χούντας έφερε τη Δημοκρατία, αλλά δυστυχώς οι καπηλευτές των ιδανικών και των οραμάτων του πολυτεχνείου έφεραν την πατρίδα μας, ένα βήμα πριν την καταστροφή.
Η αλήθεια αυτή είναι σκληρή αλλά απαραίτητη για να αφήσουμε οριστικά πίσω μας νοοτροπίες και παθογένειες που σημάδεψαν τη μεταπολίτευση και να πάμε μπροστά χτίζοντας μία νέα Ελλάδα της αξιοκρατίας, της δημιουργίας και της ανάπτυξης.
Το πολυτεχνείο αποδεικνύει ότι οι Έλληνες ενωμένοι μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία και μας δείχνει παράλληλα, ότι είναι ανάγκη να εμπιστευτούμε τη νεολαία μας για να τη δούμε πρωτοπόρο στον αγώνα για τη δημιουργία της νέας Ελλάδας.
Τιμολέων Κοψαχείλης
Βουλευτής Γρεβενών

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: