ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Πήγε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής!!!

Τί δουλειά μπορεί να έχει ένα αυτοκίνητο του Λιμενικού σε μία συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής; Τυπικά καμία! Στην πράξη, όμως, τα πράγματα αλλάζουν, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, το όχημα που δέχτηκε επίθεση, χθες, στη Χερσόνησο, από συγκεντρωμένους ενάντια στη Χρυσή Αυγή ...
ήταν υπηρεσιακό!
Επιχειρησιακά, το Λιμενικό δεν είχε ρόλο στα αστυνομικά μέτρα, επομένως εικάζεται ότι κάποιος οπαδός της Χρυσής Αυγής χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό όχημα για να μεταβεί στη συγκέντρωση στο Belvedere. Δεν κατάφερε, ωστόσο, να περάσει απαρατήρητος, αφού φέρεται να μπήκε στο "στόχαστρο".
Ο λιμενάρχης Ηρακλείου φέρεται να είναι ιδιαίτερα θορυβημένος για το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε υπηρεσιακό όχημα για προσωπικούς λόγους, και μάλιστα τη στιγμή που τα καύσιμα έχουν φτάσει στα ύψη και η προσπάθεια για περικοπή των εξόδων είναι μεγάλη.

"Πήγα βόλτα το σκύλο"
Απαντώντας σε όλα τα παραπάνω, ο λιμενικός υπάλληλος που οδηγούσε το αυτοκίνητο, αναφέρει ότι ο ίδιος έχει "χρεωθεί" τον υπηρεσιακό σκύλο, τον οποίο έβγαλε βόλτα, τυχαία προς τη Χερσόνησο, όπου "έπεσε πάνω" στα αστυνομικά μέτρα, την ώρα ου στηνόταν το μπλόκο.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, επιχείρησε να κάνει αναστροφή για να φύγει, όμως τότε κάποιοι είδαν την πινακίδα του οχήματος και επιτέθηκαν.


cretalive.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: