ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Και άλλος Έλληνας τραγουδιστής σε ψυχιατρική κλινική

Άλλος ένας 'Ελληνας τραγουδιστής βρίσκεται υπό ψυχολογική και ψυχιατρική υποστήριξη ,μετά απο κατάθλιψη.
Σύμφωνα με το showtime-cy, o τραγουδιστής ήταν για δύο τουλάχιστον δεκαετίες πρώτο όνομα στο χώρο του πενταγράμμου, οι μετοχές του ήταν για... αρκετά χρόνια στα ύψη. Όμως, τον τελευταίο καιρό η μία καταστροφή διαδέχτηκε την άλλη τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά του και τον έκαναν.. ράκος.
Οι επαγγελματικές απορρίψεις, οι αλλαγές στο χώρο του πενταγράμμου μετά την κρίση, αλλά και οι ερωτικές του απογοητεύσεις τον οδήγησαν στα πιο άθλια μονοπάτια, ρίχνοντας τον εξ ολοκλήρου στο ποτό και στην κατάχρηση. Όσο κι αν κάποια άτομα από το περιβάλλον του προσπάθησαν να τον συνεφέρουν, οι νύχτες μοναξιάς και απομόνωσης τον έφεραν να μην μπορεί να ξεκόψει από τις κακές συνήθειες... Οι γιατροί του προσπαθούν να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο, ώστε να μπορέσει να ξαναβρεί τον εαυτό του και να αποβάλει από πάνω του τις αυτοκτονικές τάσεις που τον έχουν κυριεύσει. Ο τραγουδιστής βρίσκεται ίσως στην χειρότερη φάση της καριέρας αλλά και της προσωπικής του ζωής.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: