ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ποια είναι η κόρη του Λάκη Λαζόπουλου;

Μπορεί πολλοί να μην γνωρίζουν ποια είναι η Μαριέλλη Λαζοπούλου καθώς η ίδια μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας,και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ταυτίζεται η δραστηριότητά της με το βαρύ όνομα του πατέρα της. Δεν έχει...
απασχολήσει ποτέ τη δημοσιότητα και προσπαθεί όσο μπορεί να διαφυλάξει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φλας. Έτσι είναι ελάχιστες οι φορές που την έχουν απαθανατίσει, όπως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στην Πάρο.
Όπως γράφει η Τεριάννα Παππά στην Espresso, η 25χρονη Μαριέλλη Λαζοπούλου είναι πίσω από την ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, "Αν". Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι αξιόλογο επαγγελματικά, καθώς είχε συμμετάσχει και ως executive producer και στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρη". Η Μαριέλλη εργάζεται σε εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών και αναμένεται το όνομά της να φιγουράρει στο μέλλον και σε άλλες παραγωγές.
Η Μαριλού, όπως την φωνάζει ο Λάκης Λαζόπουλος, είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και όπως κάθε κόρη, είναι και η αδυναμία του μπαμπά της Με τους γονείς της έχει ιδανικές σχέσεις, ενώ επισκέπτεται πολύ συχνά τη γιαγιά της στη Λάρισα.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: